Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İstanbul'a tenis gururu

İngiltere’nin başşehri Londra’da, Wimbledon Tenis Turnuvası sırasında yapılan toplantıda konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sony Ericsson WTA CEO’su Larry Scott, 2011-2013 yıllarında turnuvanın İstanbul’da yapılması kararının önemine dikkati çekti.

Bayan turnuvalarının bütün dünyada en önemli spor olaylarından biri haline geldiğine dikkati çeken Scott, bu turnuvanın İstanbul gibi kıtalar arasında köprü niteliği taşıyan bir kentte yapılması kararından gurur duyduklarını bildirdi.

İstanbul’un kendisini kanıtlamış bir spor kenti olduğunu, tenisin yanı sıra pek çok önemli spor şampiyonasına ev sahipliği yaptığını anlatan Scott, ‘’İstanbul’un böyle gerçek bir spor kenti olarak ortaya çıkması gurur verici’’ dedi.

Sony Ericsson WTA Tour Championships turnuvalarının daha önce Los Angeles ve Madrid gibi kentlerde gerçekleştirildiğini, 2008-2010 döneminde Doha’da yapılacağını da belirten Scott, 2011-2013 şampiyonalarının İstanbul’da yapılacak olmasının, Sony Ericsson WTA’nın önemini vurgulayacağını ifade etti.

İstanbul’daki şampiyonalar öncesinde 10 bin kişilik bir tesisin yapılıyor olmasından da büyük heyecan duyduklarını anlatan Scott, başta hükümet ve parlamento olmak üzere, sürece destek veren İstanbul kenti mülki ve idari amirlerine, sponsor Garanti Koza şirketine teşekkür etti.

TENİSİN BAYRAMI

Toplantıya katılan Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Mehmet Atalay da İstanbul Cup ile tenisin düğününün yapıldığını, tenisin bayramının ise 2011 yılında başlayacak şampiyonalar olacağını belirtirken, ‘’İnanın bu organizasyonlar dünya tenisi için bir bayram niteliği taşıyacak’’ dedi.

Türkiye’de tenis açısından müthiş bir potansiyel bulunduğuna işaret eden Mehmet Atalay, İstanbul ve Türkiye’nin diğer bazı şehirlerinin son 5 yıldır olimpiyatlar hariç pek çok önemli spor organizasyonuna ev sahipliği yaptığını hatırlattı.

‘’Sony Ericsson WTA 2011’i büyük bir güvenle İstanbul’a getiriyoruz’’ diyen Atalay, ‘’Bu organizasyonu o kadar güzel yapacağız ki, ne iyi ettik de bu organizasyonu Türkiye’ye verdik diyeceksiniz. Eminim hep Türkiye’de kalsın bile diyeceksiniz’’ dedi.

08.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İstanbul'a tenis gururu

  Trabzon, Vllaznia önünde fark arıyor

  Appiah’a teklif yok

  Semih baba oldu

  Navarro Beşiktaş’ı geri çevirdi

  Cimbom Cenevre’ye uçtu


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004