Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Başörtüsünü görmezden geliyorlar

İHH Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Halıcı, “Daha önceki söylemlerinde, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyenler, ‘başörtüsünü ürkek değil erkek olan çözer’den dem vuranlar, artık seçim beyannamelerinden dahi başörtüsünü çıkarmış, tabiri caizse görmezden gelmişlerdir dedi.


Önce meclis

Cumhurbaşkanını halkın seçmesini öngören anayasa paketinin yürürlüğe girmesi için, YSK’nın verdiği 21 Ekim tarihinde yapılacak referandumun da gerçekl

Kıratın yaptıklarını satıp faiz ödüyorlar

Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar, PETKİM ihalesiyle ilgili olarak, “Hükümet, Kırat iktidarlarının yaptıklarını satıp borç ve faiz ödemekle meş


  Astsubaylar haklarını arıyorlar

"Astsubaylar Girişim Platformu” yayınladığı bildiriyle, “TSK içerisinde ciddî bir güç olan ve taşınmakta olan yükün büyük kısmını sırtlarında taşıyan astsubayların, kimi geri zihniyetlerin bir ürünü olan OYAK ve özlük hakları konusunda yaşanan çifte standart karşısında sesini yükseltmeye başladıklarını” bildirdi.


  İktidarların görevi istismar değil çare bulmak

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Çağrı Erhan, “Siyasi iktidarların görevi yoksulluğu istismar ederek oy avcılığı yapmak değil yoksulluğa çare bulmaktır” dedi.


  Adaylar seçmeni avlamaya çalışıyor

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (Adıyaman TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ersoy, ‘’Liderler ve milletvekili adayları, seçimden seçime balık avlar gibi seçmeni avlamaya çalışıyorlar. Bu millet sazan değil’’ dedi.


  Yüzde 50 yetmez, yüzde 80 verin

AKP Grup Başkan Vekili Faruk Çelik, 22 Temmuz’da vatandaşların sandıkları oylarıyla patlatacaklarını ileri sürerek, “Hizmetlerin artması için bize yüzde 50 oy az, yüzde 70 - 80 oy verin ülkemize ve sizlere daha çok hizmet edelim” dedi.


  Diyarbakır'da askerî servis aracını bombalayanlar yakalandı

Diyarbakır’da bir askeri servis aracına yönelik ve bir polis memurunun özel otomobilinin bombalanması olaylarını gerçekleştirdikleri iddiasıyla 7 kişi yakalandı.


  Bodrum yanıyor

Bodrum’un Kızılağaç köyü yakınlarında çıkan ve ilçe merkezini de tehdit eden yangında ilk tesbitlere göre 200 hektar ormanlık ve makilik alan zarar gördü.


  GAP toplumu değiştirdi

Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden Güneydoğu Anadolu Projesi’nin (GAP) uygulandığı bölgede, sulu ve ticari tarımın etkisiyle sanayi ve hizmetler sektörünün gelişmesi, şehirlerle kurulan sıkı ilişkiler, modernleşme ve göç gibi olgular, yarı feodal ilişkilerin ve yapıların çözülme sürecinin hızlanmasını sağladı.


  Sınırda gurbetçi kalabalığı

Edirne’de, sınır kapılarından son 24 saatte 17 bin 387’si yabancı uyruklu olmak üzere toplam 26 bin 914 yolcu geçiş yaptı.


  OKS, yarın açıklanıyor

Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) sonuçları 9 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00’da Millî Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik tarafından açıklanacak.


  Yetkisiz acentalara dikkat

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) GAP Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Fikret Murat Tural, “Vatandaşlarımız köy köy dolaşan, kapı kapı gezen kişilere ve yetkisi olmayan seyahat acentalarına itibar etmemeli.” dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004