Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Hiçbir yere gitmiyoruz

Çok sayıda takımın transfer listesinde yer alan Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal, Kayserispor'da mutlu olduklarını belirterek, "Bizim ağzımızdan yapmadığımız açıklamalar gazetelerde manşet oluyor. Bu yıl da Kayserispor için mücadele edeceğiz ve hiçbir takıma gitmeyeceğiz" dedi.

Kayserispor'un futbolcuları Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal, kulüplerinden memnun olduklarını ve hiçbir takıma gitmeyeceklerini söylediler. Yıldız futbolcular, söylemedikleri halde ağızlarından transfer haberli yazıldığını ileri sürerek yalan haberlere tepki gösterdiler. Çok sayıda takımın transfer listesinde yer alan ve transferleri hep gündemde olan Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz, dün transferleri ile ilgili söylentilere son noktayı koydu. Kamp için geldikleri Kocaeli Kartepe'de bulunan Thee Green Park Hotel'de iki futbolcu ve Genel Menejer Süleyman Hurma, bir basın açıklaması yaptı.

KAYSERİ'DE MUTLUYUM

Kayserispor'da olmaktan memnun olduğunu belirten Mehmet Topuz, hiçbir yere gitmeyeceklerini söyledi. Topuz, "Mehmet Topuz olarak, bir kere kulübümde olmaktan mutluyum. Kayserispor'un emeği bende çok büyük. Başkanımız hakkımızı da veriyor. Tek düşüncem Kayserispor, daha önce de isteyerek iki sefer sözleşme uzattım. Kayserispor'da mutluyum" dedi. Topuz gibi Gökhan Ünal da kulübünden memnun olduğunu ve başka bir takıma gitmeyeceğini söyledi. İki yıldır hep transferinin sözkonusu olduğunu hatırlatan Gökhan şöyle konuştu;

BU YIL DA BURADAYIZ

"Bende herseferinde burada olmaktan mutlu olduğumus söylüyorum. Bizim hiç söylemediğimiz şekilde gazetelerde demeçler çıkıyor. Biz istemediğimiz sürece ve takımımız istemediği sürece hiçbir yere gitmiyoruz. Sonuçta burada olmakta mutluyum. Buradan milli takıma yükseldim. İlk defa burada gol kralı oldum. Şu anda burada da çok mutluyum. Başkanımda menejerim de çok mutlu. Her defasında başkanımla konuşuyoruz ve başkanım onay vermediği sürece biz gitmeyi düşünmüyoruz. Kayserispor'da mutluyum ve bu yıl da bu takımdayim."

SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ

İki futbolcuyu satmayacaklarını tekrarlayan Süleyman Hurma, bunların yanına daha iyi oyuncular daha iyi transferler yapacaklarını söyledi. Hurman şu açıklamada bulundu;"Türk futbolunu Avrupa'da temsil edeceğiz, Türk futbolunu Avrupa'ya taşıyacağız. Anadolu'nun yükselen yıldızı olacağız. Bu duruşumuza tüm sporseverlerin saygı duyması gerekiyor ve katkı sağlamasını istiyoruz. Çeşitli varsayımlarla, şu şöyle olursa, şu şununla görüşürse ve başkanı ararsa bu futbolcular satılır mı? Biz herzaman hayır bu futbolcular satılmaz diyoruz."

12.07.2007


 

Tuncay Şanlı ilk antremanda şov yaptı

Fenerbahçe'den, M'Boro takımına transfer olan Tuncay Şanlı çıktığı ilk anrenmanda adeta show yaptı. Avusturya'nın Viyana şehrinde kamp yapan Tuncay Şanlı, yeni takımı ile dün sabah ilk antrenmanına çıktı. Antrenmanda bire bir mücadelede rakibine attığı çalım sonrası meşin yuvarlağı şık bir vuruşla ağlara gönderen yıldız futbolcuya tüm takım arkadaşları ve teknik heyet alkışlayarak tebrik etti.

Bu arada antrenmanı izleyen bir grup İngiliz öğrenci de Tuncay Şanlı lehine tezahuratta bulundular. Antrenman sonrası soruları cevaplayan Tuncay Şanlı, ''Yeni takımımla ilk defa antrenmana çıktım. Çok heyecanlandım. Hocamla yaptığım konuşmalarda beni çeşitli pozisyonlarda deneyeceğini söyledi. Ben de zamanla onun benden istediklerini yerine getireceğim.'' dedi. Tuncay, profesyonel bir iş yaptıklarını da belirterek, ''Ben burada sadece kendi adıma değil Türkiye adına da mücadele edeceğim. Kendimi de Türkiye'yi de en iyi şekilde temsil edeceğim. Yeteneğim var. Kalbimle oynayacağım. Sahaya çıktığım zaman yüreğimle oynuyorum. Fenerbahçe'de yaşadıklarımı unutamam. Fenerbahçe sevgisi hiç bir zaman bitmez. Ben sadece Fenerbahçe formasını çıkardım, kalbimden sevgisi hiç bir zaman çıkmaz. Çok iyi bir hocaları ve iyi bir kadroları var, başarılı olacaklardır. Ben onlara başarılar diliyorum.'' diye konuştu.

Teknik Direktör Gareth Southgate ise ''Tuncay çok hırslı ve kabiliyetli bir futbolcu. Ama bunun yanı sıra kalbinden oynayan bir futbolcu. Taraftarı ile çok iyi iletişim kurabildiğini gördük. Aynısını bizim taraftarımıza da göstereceğini ve taraftarımızı ateşleyeceğini umuyorum. İleride başarılı olmamız için büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

12.07.2007


 

Alman basını iddiası: Schalke yönetimi Appiah ile anlaştı

Fenerbahçe'nin Ganalı milli futbolcusu Stephen Appiah'ın, Almanya'da geçen sezon lig şampiyonluğunu VfB Stuttgart'a kaptıran FC Schalke 04 ile anlaştığı ve kısa zaman içinde imza atmasının beklendiği bildirildi.

Kölner Express gazetesi, FC Schalke 04 yöneticilerinin Appiah ile fiyatta anlaştıklarını, daha sonra da bonservis konusunu konuşmak için Fenerbahçeli yöneticilerle bir araya geldiklerini yazdı. Kulüp yöneticilerinin haftalar süren pazarlık sonucunda Appiah'ı ikna etmeyi başardıkları, geçen hafta kulüp tarafından ''Appiah ile ilgilenmiyoruz'' şeklinde yapılan açıklamanın ise İngiltere'deki bazı kulüplere yapılan bir blöf olduğu öne sürüldü.

12.07.2007


 

Sergen nasıl transfer edildi?

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirneli Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın amatör futbol liginde mücadele eden Edirnespor'a sahip çıkma yerine Eskişehirspor'a sahip çıktığını belirterek, ''Bakanımız transfer parasını kendi cebinden mi, yoksa halkın cebinden mi verdi? Sergen devletin parasıyla transfer edildiyse, gün gelir hesabı sorulur'' dedi.

dirnespor Kulübü Başkanı Erkan Even ise ''Edirnespor olarak biz de Sergenler istiyoruz'' dedi. Even, Edirnespor Kulübü'nün 1 milyon 200 bin YTL sigorta, vergi, elektrik ve su borcunun biriktiğini açıkladı.

12.07.2007


 

Kırkpınar Ağası araba dağıtacak

646. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 2008 yılı ağalığını 250 bin YTL'ye alan Burdurlu iş adamı Mehmet Cadıl, yaptırdığı okulun öğrencileri arasında ÖSS'de ilk 100'e girenlere otomobil hediye edecek

Bucak ilçesinde mermercilik yapan iş adamı Mehmet Cadıl, 5 milyon YTL harcayarak yaptırdığı Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerini ÖSS'de ödüllendirmeyi istediğini söyledi. Öğrenciler arasında ÖSS'de ilk 100'e gireceklere birer otomobil hediye edeceğini belirten Cadıl, öğrenimleri boyunca da öğrencilerin tüm masraflarını karşılayacağını dile getirdi.

12.07.2007


 

İlk finalist Brezilya

42. Güney Amerika Futbol Şampiyonası'nda (Copa America), finale yükselen ilk takım Brezilya oldu.

Venezuela'nın Maracaibo kentinde dün TSİ sabaha karşı oynanan yarı final maçında penaltı atışları sonucu Uruguay'ı 54 yenen Brezilya, finale adını yazdırdı. Penaltı atışlarında Brezilya'dan Gilberto, atışı gole çevirirken, Brezilya'nın kalecisi Doni, Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Lugano'nun atışını kurtardı ve takımını yarı finale çıkardı. Lugano'nun atışı sonrası Uruguaylı futbolcular, Doni'nin kale çizgisini atış kullanılmadan terk ettiği yönünde bir süre itirazda bulundu ancak hakem golü verdi. Brezilya, penaltı atışları sonucu maçtan 7-6 galip ayrılarak finale çıktı.

12.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004