Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Memur emeklisine de yüzde 3

Memur emeklilerine de yüzde 3 ile 4 arasında zam yapılacağı belirtildi. Yeni ayarlamayla bir emekli müsteşar aylık 3.011 YTL, emekli hizmetli de 730 YTL alacak. İşçilere ödenecek kıdem tazminatının yıllık tavanı ise 2.030 YTL’ye çıkarıldı.


Sebze ucuzluyor

Tarla ürününün bollaşması nedeniyle, sebze fiyatları düşmeye başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali yetkililerinden alınan bilgiye göre,

Patates üreticisi don ve kuraklık mağduru

Türkiye’nin önemli patates üretim merkezlerinden Bursa’nın İnegöl ilçesinde, don ve kuraklık yüzünden rekolte düşüşü yaşayan üreticiler, fiyatın geçen


  Merdivenaltı üretim tehlike saçıyor

Aksu-Vital Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu, sağlıksız şartlarda üretim yapan merdivenaltı üreticilerinin gerektiği kadar denetlenememesinin büyük tehlikeler oluşturduğunu söyledi.


  Mikrosan, çiftçinin yüzünü güldürecek

Kuraklığın kapımızı çaldığı bu günlerde Mikrosan ve DRTS ortak girişimi sadece Türk çiftçisinin değil dünya çiftçisinin de yüzünü güldürecek.


  Sabah ve Atv’nin satışı hızlanacak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Ahmet Ertürk, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi’nin, Sabah ve Atv’ye el konmasına ilişkin kararın yürütmesini durdurmasının yanlış olduğunu belirterek, “Bazı konularda çıkan mahkeme kararlarına bakıldığında neredeyse iki kanun var gibi. Süreç öyle işletiliyor ki, biz alacağımızı alamaz hâle geliyoruz. Yürütmeyi durdurma kararı doğru değil” dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004