Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

Bu hatayı da yapın

Sıcaklar iyice bastırıp beyinler haşlama olunca, emekli memurluktan politikacılığa geçiş yapmaya çalışan birtakım milletvekili adayları “Atatürk aslında İmam Maturidi’nin yolunda yürüyordu” diyecek kadar zırvalamaya başladılar ya...



AKP’nin yarını, yarının AKP’si

Başbakan Erdoğan’ın son yaptığı cumhurbaşkanlığı açıklamasının politik taktikler dışında da bazı anlamları var. Bu açıklama AKP içinde yeni bir oluşumun habercisidir ve o partinin yakın geleceğini belirleyecek unsurların bir işaretidir. Bu yazıda ele almak istediğim o ‘işaretler’ seçimlerden sonra yaşayacağımız cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde de kendini gösterecektir. Kısaca bakalım...



Şerif Bey

Türkiye Bilimler Akademisi, TÜBA, Profesör Şerif Mardin’in üyeliğe alınmasını üçüncü kez reddetti. Profesör Mardin’den hiçbir şey eksiltmeyecek bu ret kararı TÜBA açısından en hafifinden bir mahcubiyet kaynağı ama aslında okkalı bir utançtır.



CHP programına baktınız mı?

Bir dostumun önerisi üzerine dün gece kütüphanemin arka taraflarından bir CHP programı buldum ve geç saatlere kadar da bu kitapçığı okudum.



Ağar inançlı ve umutlu

Önceki gece Yeni Asır TV’deki “Gazeteciler” programına katılan DP lideri Mehmet Ağar’ı oldukça moralli ve iddialı buldum. Hele o günkü İzmir gezisi, Ağar’ı havalara uçurmuş belli ki.



Dolara yılda yüzde 38.8 net getiri verdik

Yurtdışından dolar getirene yılda yüzde 38.8 getiri verdik. İşte bunun için yurtdışından oluk oluk dolar geliyor. İşte bunun için yabancılar AKP iktidarının devamını istiyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004