Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

ABD, Batı Sahra’da otonomiyi destekliyor

Amerikan yönetimi, Fas’ın sorunlu bölgesi olan ve uzun yıllardır çözüm yolları aranan Batı Sahra’da otonomiyi desteklediğini açıkladı. ABD’nin Birleşmiş Milletler Büyükelçisi olan Jackie Walcott Sanders, “Fas’ın bölge için çözüm önerisinden ziyade biz ABD olarak otonominin çözüme giden akılcı bir yol olduğunu düşünüyoruz” dedi.


The Independent: Amerikan askerlerinin özrü kabahatinden büyük!

İngiliz The Independent gazetesi, Irak’ta görev yapmış Amerikan askerleri ile yapılan röportajları sayfalarına taşıdı.

İran suçluyor, ABD yalanlıyor

Amerikan yönetimi, İran’da “ulusal güvenliği tehdit ettikleri” suçlamasıyla tutuklu bulunan iki Amerikan vatandaşı hakkında Tahran yönetiminin öne sür


  Mahmud Abbas parlamentoyu feshe hazırlanıyor

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın, Filistin parlamentosunu lağvetme ve yeni seçimler yapılıncaya kadar mevcut olağanüstü durum hükümetinin görevini sürdürmesini açıklama niyetinde olduğu öne sürüldü.


  İsrailli Hahambaşı, kariyer yapan kadınları eleştirdi

İsrailli Aşkenazi Yahudilerinin Hahambaşı Yone Metzger, “çocuk yetiştirmeyi bırakarak kariyer yapmayı düşünen” Yahudi kadınları suçladı.


  BM’nin Irak endişesi

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon, Irak’taki şiddet olaylarının artmasından ve Amerika’nın Irak politikasının gidişatından endişeli olduğunu söyledi.


  Küresel ısınmada güneş masum

İngiltere’deki Rutherford-Appleton Laboratuvarı’ndan Mike Lockwood ile İsviçre’deki Dünya Radyasyon Merkezi’nden Claus Froehlich’ın ortak çalışması ile elde edilen sonuçlarda küresel ısınmada güneşin etkisinin olmadığı ortaya çıktı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004