Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

FENER'DE NEŞELİ KAMP

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Viyana şehrinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin sabah yapılan antrenmanında teknik direktör Zico oyuncularına pas çalışmasının ardından, kalecilerin koruduğu kaleye bol bol şut çektirdi. Her futbolcusundan vuruşlarından gol yapmalarını isteyen Brezilyalı teknik adam gol atan oyuncularını kenara gönderdi.

Tüm futbolcular vuruşları gole çevirirken, Selçuk Şahin'in her vuruşunu kaleciler kurtarınca takım arkadaşlarının espirili protestosuna uğradı. Sarı-lacivertli futbolcu son vuruşunu gole çevirincede takım arkadaşlerı Selçuk'u yere yatırarak üzerine çıktılar. Bu arada sakatlığı bulunan Appiah takımdan ayrı düz koşu yaptı. Ganalı futbolcu bir ara çalışmasında kurbağa gibi yürüyünce takım arkadaşları Appiah'a dönerek kurbağa sesi çıkardı.

SELÇUK FORMA BEKLİYOR

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, sakatlığının tamamen geçtiğini ve teknik direktör Zico'dan forma beklediğini söyledi. Sarı - lacivertlilerin Avusturya'da kamp yaptığı antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Selçuk, sakatlıklar nedeniyle bir buçuk yıl Fenerbahçe'ye faydalı olamadığını söyledi. Selçuk Şahin sözlerini şöyle sürdürdü. ''Son bir buçuk yıl boyunca sakatlığım nedeniyle zor günler geçirdim. Sezon hazırlıklarına katılamadım. Bu durum bir futbolcu için en zorudur. Açıkcası Fenerbahçe'ye faydalı olamadım. Şua sakatlığım geçti ve takımla beraber sezon hazırlıkları için kamptayım. Herhangi bir sakatlığım kalmadı. Çok çalışıyorum. Forma giyeceğime inanıyorum.'' Bu arada takımdan ayrılan oyuncuların gittikleri takımlarda başarılı olacağını söyleyen Selçuk, ''Şuan takımımıza bazı oyuncular geldi. Takımdan giden arkadaşlar başarılı olacaktır. Ama bizde çok iyi transferler yaptık, gelen oyuncuların gidenleri aratmayacaklarına inanıyorum.'' şeklinde konuştu.

13.07.2007


 

G.Saray sabah 8'de sahada

Galatasaray, İsviçre kampının 6. gününe sabah 08:00’de yapılan kros çalışmasıyla başladı. 30 dakika süren koşunun ardından saat 09:00’da kahvaltı eden futbolcular saat 11:00’de günün 2. çalışmasını yaptılar.

MR’ı çekilen kaptan Hakan Şükür ve kaleci Aykut’un sakatlıkları sebebiyle katılamadığı antrenmanda Arda, Lincoln ve Orhan Ak 1 saat süren fitness çalışmasının ardından Cevat Güler eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptılar.

Fırat, Sabri, Okan, Ayhan, Emre, Mehmet Güven, Tomas ve Ferhat, antrenör Ahmet Akçan yönetiminde çalışırken kadroda yer alan diğer futbolcular teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ve antrenör Burak Dilmen yönetiminde 65 dakika süren bir çalışma yaptı. Taktik ağırlıklı antrenmanda teknik direktör Feldkamp, korner vuruşlarında oyuncularının almaları gereken pozisyonlar konusunda bilgilendirdi ve kornerden gelen topların kontratağa çıkış çalışması yapıldı.

Orkun’un koruduğu tek kalede yapılan taktik çalışmada teknik direktör Feldkamp gerekli gördüğü anlarda oyunu durdurup futbolcularına uyarılarda bulundu. Antrenmanın son bölümünde ise penaltı çalışması yapıldı. İsviçre kampının ilk gününden itibaren yağmurlu olan hava dün sabah yerini güneşli bir havaya bıraktı. Antrenmanı Türkiye’den gelen 30’a yakın medya mensubu takip etti.

13.07.2007


 

Trabzon bugün Tiran'a gidecek

UEFA İntertoto Kupası 2. tur ilk maçında Arnavutluk'un Vllaznia takımını 6-0 yenen Trabzonspor, rövanş maçı için bugün Arnavutluk'a gidecek.

Özel uçakla Tiran'a gidecek olan bordomavili takım, daha sonra İşkodra kentine geçecek ve maçın oynanacağı Loro Boriçi Stadı'nda son antrenmanı gerçekleştirerek maç saatini beklemeye başlayacak. Antrenman öncesi teknik direktör Ziya Doğan, basın toplantısı yapacak. Kulüp Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, ilk maçta aldıkları 60'lık sonuçla çok büyük bir avantaj yakaladıklarını belirterek, ''Ancak rövanş maçına da aynı ciddiyetle çıkacağız. Yine iyi bir sonuç alıp oradan dönmek istiyoruz'' dedi.

13.07.2007


 

Trabzon Ayman için 4 milyon Euro istedi

Trabzonspor'un Mısırlı orta sahası Ayman için Mısır kulüpleri transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ayman'ın eski takımı Zamalek'ten sonra şimdi de Al Ahli ekibi Ayman için devreye girdi.

Mısır'ın en önemli futbol portallarından Filgoal.com'a konuşan Ayman'ın menajeri Trabzon'a Mısır'dan tekliflerin ulaştığını belirtirken gelişmelerin 1-2 gün içinde netleşeceğini söyledi. Trabzonspor Yönetimi ise daha önce yaptığı açıklamada Ayman'ı satmayacağını açıklamıştı. Ayman'ın menajeri Trabzonspor'un Mısırlı futbolcu için 4 milyon Euro istediğini iddia ederken bu fiyatın düşürülebileceğini savundu.

13.07.2007


 

Brezilya'nın rakibi Arjantin oldu

Venezüella'da devam eden 42. 'Copa America' Futbol Turnuvası'nda finalin adı Arjantin Brezilya olarak belirlendi.

'Copa America'nın ikinci yarı final karşılaşmasında Meksika'yı 30 yenen Arjantin, turnuvanın finalinde Brezilya'nın rakibi oldu. Alfio Basile'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Arjantin'de goller, Gabriel Heinze, Lionel Messi ve Juan Roman Riquelme'den geldi.

13.07.2007


 

Yeni sezon fikstürü pazartesi çekiliyor

Süper Ligi'nin 2007-2008 sezonu fikstür çekimi 16 Temmuz Pazartesi günü İstanbul'da yapılacak.

Ataköy Olimpiyatevi'nde saat 11.00'de yapılacak fikstür çekimine, Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci, Genel Sekreter Lütfi Arıboğan ve Turkcell Süper Lig'de mücadele eden 18 kulübün temsilcileri katılacak.

13.07.2007


 

Amatörlere malzeme yardımı

Bayrampaşa Belediyesi'nin 15 branşta 1000 öğrencinin faydalanacağı yaz okulu törenle açılırken, ilçede faaliyet gösteren 15 amatör futbol kulübü ve 3 amatör basketbol kulübüne de malzeme yardımı yapıldı.

Törende bir konuşma yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge; yaz okulu uygulamasının yedi yıldır artan öğrenci sayısı ve kapasitesiyle devam ettiğini, amatör spor kulüplerinin de on dört yıldır aralıksız tüm spor malzeme ihtiyaçlarının karşılandığını belirtti. Açılış töreninde ayrıca; Bayrampaşa’da faaliyet gösteren 15 amatör futbol kulübüne ve 3 amatör basketbol kulübüne spor malzemesi yardımı da gerçekleştirildi. Amatör spor kulüplerine destek olmak amacıyla 14 yıldır aralıksız devam eden malzeme yardım paketlerinde bir spor kulübünün ihtiyaç duyduğu tüm malzemeler yer alıyor.

13.07.2007


 

İsviçre'de 6 dağcı çığ altında kaldı

İsviçre'nin orta kesimlerinde altı dağcının çığ düşmesi sonucu öldüğü bildirildi.

Lauterbrunnen'deki arama kurtarma ekibinden Rene Feuz, üçer kişilik iki ekibin, Jungfrau Dağının güneybatı kanadında çığ altında kaldığını söyledi. Feuz, dağcıların rutin yolda ilerlediklerini, çığ düştüğünde 3800 metrede bulunduklarını kaydetti.

13.07.2007


 

F.Bahçe Oftaş'dan Gökhan'a imza attırdı

Fenerbahçe, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'dan aldığı Gökhan Gönül ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Törene 77 numaralı formasıyla gelen Gökhan, törenin ardından saha içinde basın mensuplarına poz verdi. Kulüp Asbaşkanı Mahmut Uslu, Gökhan'ın transferiyle savunmanın sağ kanadındaki ihtiyacını giderdiklerini belirtti.

13.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004