Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

CANAYDIN'DAN İTİRAF

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, plânladıkları işlerin şanssızlık nedeniyle geciktiğini, camia içinde paniğe neden olduğunu belirterek, "Ancak yavaş yavaş her şey yerine gelmeye başladı" dedi. Canaydın, lig öncesi Olimpiyat Stadında 2 maç oynayacaklarını söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, sportif alanda elde edilen başarıların ülke tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, devletin kulüplere daha fazla destek olması gerektiği fikrini savundu. Galatasaray TV'deki ''Dip Not'' programına konuk olan Canaydın, çeşitli konularda açıklamalar yaptı. Canaydın, planladıkları işlerin şanssızlık nedeniyle geciktiğini, ancak yavaş yavaş her şeyin yerine gelmeye başladığını ifade etti. Gecikmenin, camia içinde paniğe neden olduğunu anlatan Canaydın, şöyle konuştu:

CAMİADA PANİK OLDU

''Bütün ataklarımız biraz geç kaldı. Şanssızlık diyebilirim. Ama yavaş yavaş yerine geliyor. Zaten kendi içimizdeki panik de ondan. Su Ada süper bir yatırım oldu. Belki de Avrupa'nın deniz üstündeki en önemli tesislerinden oldu. Yeni stadın temeli atılacak. Transferler istediğimiz şekilde oldu. Tabii bazı paniğe yolaçmalar olacaktır. Onları da gayet normal karşılıyorum. Sevenimiz de olacak, sevmeyenimiz de. Biz görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.''

ADAYI YÖNETEMEDİK

Kuruçeşme'deki Galatasaray Adası'nın ''Su Ada'' olarak anılmasıyla ilgili eleştiriler için de Canaydın, adada Galatasaray bayrağının asılı olduğunu ve kulüp ambleminin bulunduğunu belirterek, ''Biz bunu kulüp olarak senelerce iyi yönetemedik. İşi bilen bir işletmecinin elinde Galatasaray Adası'nı bütün dünya tanır hale geldi. Galatasaray'ın adı adasıyla beraber daha çok duyulacak'' diye konuştu.

CEZAYA KARŞI ÖNLEM

Sarı-kırmızılı ekibin cezası nedeniyle yeni sezonda kendi sahasındaki ilk 5 maçını seyircisiz oynayacağını hatırlatan Canaydın, taraftar ve takımın buluşması için 3 özel maç yapacaklarını bildirdi. Kombine biletlerin satışı konusunda taraftarlarına güvendiklerini belirten Canaydın, ''Galatasaray taraftarına güveniyoruz. Transferlerimizi yaptık. İnşallah güzel bir sürpriz daha yaratabiliriz. 5 maç dezavantajımız var. 3 tane özel maç yaparak onun açığını kapatacağız'' dedi. Canaydın, takımı seyircisiz oynamaya alıştırmak açısından Olimpiyat Stadı'nda lig öncesi seyircisiz iki maç oynayacaklarını ifade etti.

15.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  CANAYDIN'DAN İTİRAF

  Fener kaleyi 4 genç eldivene emanet etti

  Tello Beşiktaş kampına katıldı

  Yarışta sırtına cirit saplandı

  Bursaspor'un yeni kalecisi rötar yaptı

  Şenoğlu finalde

  Arsenal Henry'den kurtulmakla iyi etti

  İstanbul Boğazında yüzme yarışı bugün


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004