Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İstanbul Boğazında yüzme yarışı bugün

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin Samsung Electronics ana sponsorluğunda organize ettiği Asya'dan Avrupa'ya 19. Uluslararası Boğaziçi Yüzme, Kürek, Kano ve Yelken Yarışları, bugün yapılacak

Yüzme yarışı saat 10.30'da Kanlıca İskelesi, kürek yarışı saat 10.40'da, kano yarışları 10.10'da Galatasaray Adası, yelken yarışı ise saat 09.30'de Kandilli İskelesi açığından start alacak ve yarışlar Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı rıhtımında sona erecek. Ayrıca bu yıl ilk kez dragon yarışları da yapılacak. Dragon yarışları ise saat 10.50'de başlayacak.

Kanlıca ve Kuruçeşme arasındaki 6 bin 356 metre uzunluğundaki parkurda gerçekleştirilecek yüzme yarışlarına 54'ü bayan, 413'ü erkek olmak üzere toplam 467 kişinin kayıt yaptırdığı açıklandı. Organizasyonda 38 erkek, 13 de bayan yabancı sporcu da mücadele edecek. Organizasyon sırasında mülki, askeri ve sivil toplam 49 gemi, bot ve deniz aracı, 1 deniz ambulansı ile kıyıda 6 ambulansın hazır olarak bekleyeceği kaydedildi. Yarışlara, Türkiye'nin yanı sıra Brezilya, Bulgaristan, Kanada, Hırvatistan, İngiltere, Estonya, Fransa, Yunanistan, Kazakistan, KKTC, Norveç, Romanya, Rusya, İsviçre, Türkmenistan ve Ukrayna'dan sporcular katılacak. Yüzmede yarışın 2 saat ile sınırlı olduğu, bu süre sonrasında yüzücülerin sudan çıkarılacağı ifade edildi.

15.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  CANAYDIN'DAN İTİRAF

  Fener kaleyi 4 genç eldivene emanet etti

  Tello Beşiktaş kampına katıldı

  Yarışta sırtına cirit saplandı

  Bursaspor'un yeni kalecisi rötar yaptı

  Şenoğlu finalde

  Arsenal Henry'den kurtulmakla iyi etti

  İstanbul Boğazında yüzme yarışı bugün


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004