Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

LİNCOLN RİSKİNE GİRDİM

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Alman Schalke 04 Kulübü’nden transfer edilen Lincoln ile ilgili riski kabul ettiğini ve bu riske girdiğini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, Kölner Express Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Lincoln’ün genç bir futbolcu olduğunu belirterek, ‘’Birisi bana gençlerle iki yıl çalıştıktan sonra her zaman sorunlar çıkacağını söylemişti. Ben de o kişiye `Bu riske giriyorum’ diye cevap vermiştim. Bunu genç olarak kastettiğim Lincoln’e de söyledim. Bakalım hangimiz daha önce pes edecek. Ama önce şu iki yılın keyfini çıkaralım’’ diye konuştu.

Alman teknik adam, Lincoln üzerinde çok büyük bir baskı da olduğunun altını çizerek, ‘’Ama o bu baskıyla başa çıkabiliyor. Kendisi diğer arkadaşlarının yanına giderek diyalog kurmak istiyor’’ dedi.

Alman teknik adam, Türk taraftarlara da daha öncesinden alışık olduğunu ifade ederek, kampa çok uzak yerlerden gelen taraftarların önünden, hiç bir şey yokmuş gibi geçemeyeceğini belirtti.

“TÜRK FUTBOLCUSU KİBİRLİ’’

Feldkamp, Türk futbolcusunun taraftarların arasına gidip imza dağıtmak gibi bir ihtiyacı olmadığına da işaret ederek, ‘’Türk futbolcusu davranışlarında hala kibirli’’ ifadesini kullandı. Kalli, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın’ın Şampiyonlar Ligi kupasını istediği yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine, ‘’Bunu sürekli okuyorum. Bu düşüce bana ve takımıma doğal olarak bir baskı veriyor. Ancak bu sadece bir kaç yüz taraftarı heyecana getiriyor. Santa Cruz, Klose gibi isimler de öyle. Ama ben bu konuda çok ince düşünceliyim’’ dedi.

16.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİNCOLN RİSKİNE GİRDİM

  Tuncay: Uyum süreci yaşıyorum

  Trabzon’a Vllaznia morali

  Kuranyi: Schalke’de mutluyum

  Recep Kara, Samandıra’da da Başpehlivan

  Kişisel kavga

  Süper Lig fikstürü bugün çekiliyor

  Copa America’da Meksika 3. oldu


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004