Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon’a Vllaznia morali

UEFA İntertoto Kupası 2. turunda 6-0 ve 4-0’lık skorlarla Arnavutluk’un FK Vllaznia takımını eleyen Trabzonspor’da, futbolcular oldukça moral kazandı. Vllaznia maçlarına 10 gol sığdıran Trabzonspor’da, toplam 8 futbolcu gol atma başarısı gösterdi.

Trabzon’da yapılan ilk maçta Ersen Martin (2), Ceyhun, Çağdaş, Ömer Rıza ve Serkan Balcı gol atarken, ikinci karşılaşmada Umut (2), Yattara ve Yusuf rakip fileleri havalandırdı.

YATTARA’NIN PERFORMANSI

Sezon öncesi hazırlık çalışmalarına geç katılan ve teknik direktör Ziya Doğan’dan bunun için azar işiten İbrahima Yattara, Vllaznia maçının özellikle ikinci yarısında gösterdiği performansla beğeni kazandı. Bir gol atan ve 2 golün atılmasında katkısı olan Yattara, henüz hazır hale gelmediğini ve bu sebeple istediği performansı tam olarak gösteremediğini belirterek, ‘’Daha iyi hale geleceğim. Galip geldiğimiz içinde mutluyum. Önümüzdeki rakibimizi de geçip UEFA Kupası’na katılmak istiyoruz’’ dedi.

RAKİP GALATİ

Trabzonspor, UEFA İntertoto Kupası 3. turunda Romanya’nın FC Otelul Galati takımıyla karşılaşacak. Romanya Birinci Ligi’nde yer alan Otelul Galati, 2006-2007 sezonunu 5. sırada tamamlayarak İntertoto Kupası’na katılmaya hak kazandı.

Galati, ligdeki en iyi sıralamayı 1988, 1997 ve 1998 yıllarında ligi dördüncü bitirerek elde etti. Maçlarını 13 bin 932 kapasiteli stadında oynayan Otelul’un başkanlığını Marius Stan, teknik direktörlüğünü ise Petre Grigoras yapıyor.

16.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİNCOLN RİSKİNE GİRDİM

  Tuncay: Uyum süreci yaşıyorum

  Trabzon’a Vllaznia morali

  Kuranyi: Schalke’de mutluyum

  Recep Kara, Samandıra’da da Başpehlivan

  Kişisel kavga

  Süper Lig fikstürü bugün çekiliyor

  Copa America’da Meksika 3. oldu


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004