Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FELDKAMP: KARAR BENİM

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, (A) takım kadrosundan çıkarılan Necati, Hasan Kabze, Cihan ve Orhan'la ilgili kararı yönetimin değil, kendisinin verdiğini söyledi. Alman çalıştırıcı, 29 kişilik kadroda önümüzdeki günlerde yine azaltmaya gidileceğini açıkladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, dün (A) takım kadrosundan çıkarılan Necati, Hasan Kabze, Cihan ve Orhan'ın ardından kadrodaki azaltmanın devam edeceğini söyledi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan sabah antrenmanının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Feldkamp, ''Kadroda azaltmaya gideceğimizi daha önce söylemiştik ve dünkü isimler için gerekli açıklamayı Adnan Sezgin yaptı. Biz hala 29 kişiyle çalışıyoruz. Sakatlıklarından dolayı bizimle birlikte çalışamayan 4 oyuncu daha var. Tabii ki kadroda yine azalma olacak'' dedi.

MECBUREN AZALTACAĞIZ

Takımı istediği seviyeye oturtana kadar elindeki oyuncuları değerlendirmek istediğini anlatan Alman çalıştırıcı, ''Bazen sayıyı azaltma açısından iyi oyunculardan bile ayrılmamız gerekebilir. Kadroyu mecburen azaltmamız gerekecek. Buraya geldiğimde takımda 36 oyuncu vardı. Avrupa'nın hiçbir takımında hiçbir hoca sezona 36 kişiyle başlamaz. Bu konu benim için kolay değildi, ama sonuçta benim çözmem gereken bir konuydu. Artık geleceğe bakıyoruz'' diye konuştu.

YÖNETİMİN ETKİSİ OLMADI

Feldkamp, (A) takımdan gönderilen isimlerde yönetimin etkisi olup olmadığının sorulması üzerine, şöyle konuştu: ''Yönetimin bununla ne ilgisi var. Yönetim hiçbir antrenmanı izlemedi. Bu tamamen teknik heyetin kararıdır ve teknik heyet de aldığı kararları yönetimle paylaşır. Futbolcularla çalışacak olan yönetim kurulu değil.''

İSİM VEREYİM, SİZ SATIN ALIN

Basın mensuplarının transfer çalışmalarıyla ilgili sorularını cevapsız bırakan Feldkamp, ''Transfer gerçekleşmeden bu konuyla ilgili hiçbir şey açıklamak istemiyorum. Gerçekleştiğinde konuşabilirim'' derken, ''İstiyorsanız size isim vereyim. Bir gün içinde siz satın alıp getirecekseniz, o isimleri de vereyim size'' sözleriyle tepki gösterdi.

LİNDEROTH SAĞ BEKTE

İsveçli oyuncu Linderoth'un ön libero olarak alınmasına karşın sağ kanatta denendiğinin ve bu bölgede bir eksiklik olup olmadığının sorulması üzerine Alman çalıştırıcı, ''Linderoth orta saha oyuncusu olarak alınmadı. Defansif özellikleri iyi olan bir oyuncu. Bu özellikleri çerçevesinde sahanın her yerinde oynatabilirim. Şu an o bölgede oynattığım tüm oyuncalara ihtiyacımız var. Hasan, Barış, Sabri, hepsine o bölgede ihtiyacımız var'' dedi. Karl Heinz Feldkamp, sezon içinde ligde kendi sahalarındaki ilk 5 maçın seyircisiz oynanacak olması nedeniyle sessiz maçlar için hazırlanmaları gerektiğini kaydetti. Ayrıca, basın mensuplarına yönelik olarak, ''Sizle birlikte çalışmaya alıştım. Şimdi akşam bizimle olamayacaksınız'' diyen Alman çalıştırıcıya, basın mensuplarından, ''O zaman birlikte yemek yeriz'' cevabı gelirken, bunun üzerine de Feldkamp, ''Eğer ilk yarıyı iyi geçirirsek birlikte yemek yeriz. Önce yemeği hak etmemiz lazım'' diyerek konuşmasını tamamladı.

26.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FELDKAMP: KARAR BENİM

  Carlos'u izlemek bile şeref

  Hakemler kulaklık takacak

  AZ Alkmaar'ın kalecisi K.Paşa'da

  Rizespor'lu Yasin F.Bahçe yolunda

  M.United Bursalı Sercan'ı istiyor

  Schalke Appiah'ın transferi için bastırıyor

  NBA'nin genç yıldızına 7 yılda 60 milyon dolar


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004