Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Carlos'u izlemek bile şeref

F.Bahçe'nin Kayserispor'dan transfer ettiği genç futbolcu İlhan Parlak, Roberto Carlos ile aynı takımda yer almasının kendisi için anlatılamayacak bir mutluluk olduğunu söyledi.

Fenerbahçeli futbolcu İlhan Parlak, sarı-lacivertli ekibe forvet takviyesine gerek olmadığını düşündüğünü söyledi. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Samandıra'daki tesislerde antrenmandan sonra düzenlenen basın toplantısında soruları cevapladı. Spor kamuoyunda forvete transferin çok konuşulduğu ve medyada da transfer haberlerinin sıkça yer aldığı hatırlatılarak yöneltilen ''Sence forvete takviyeye gerek var mı'' şeklindeki soruya İlhan, ''Bence gerek yok. Gerçekten iyi futbolcular var. Kezman, Deivid, Colin, Semih ve ben varım, ama tabii ki bu hocamızın vereceği bir karar. Benim düşüncem, gerek yok'' diye cevap verdi.

CARLOS MÜKEMMEL BİRİ

İlhan Parlak, Roberto Carlos ile aynı takımda yer almasının kendisi için anlatılamayacak bir mutluluk olduğunu ifade etti. Genç futbolcu, Brezilyalı oyuncuyla ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi: ''Uzun yıllar televizyonlarda izlediğimiz, dünyanın bir numaralı sol beki olarak adlandırılan Roberto Carlos'u izlemek bile benim için büyük bir şerefti. İdmana çıkmak da anlatılacak bir şey değil. Çok mükemmel bir şey benim için.''

YÜZDE 60 İLE OYNUYORUM

Sarı-lacivertli oyuncu, henüz kapasitesinin yüzde 60'ını ortaya koyabildiğini belirtti.Sağ üst adalesinde bir sakatlığı olduğunu ve tam olarak geçmediğini bildiren İlhan, ''Tam olarak kendimi vermiş değilim. Sakatlığım da geçince daha iyi olacağım. Şu anda yüzde 60 ile oynuyorum'' dedi. ''Ne zaman taraftarın sevgilisi olacaksın'' şeklindeki soruya İlhan, ''Bu benim elimde. Çalışmamı, hırslı mücadelemi antrenmanlarda gösterip hocamın vereceği şansı iyi değerlendirirsem, bir an önce olur diye düşünüyorum'' şeklinde cevap verdi. İlhan, teknik direktör Zico'nun şans vermesi durumunda 5 Ağustostaki Süper Kupa maçında Beşiktaş karşısında takımının başarısı için elinden geleni yapacağını kaydetti.

26.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FELDKAMP: KARAR BENİM

  Carlos'u izlemek bile şeref

  Hakemler kulaklık takacak

  AZ Alkmaar'ın kalecisi K.Paşa'da

  Rizespor'lu Yasin F.Bahçe yolunda

  M.United Bursalı Sercan'ı istiyor

  Schalke Appiah'ın transferi için bastırıyor

  NBA'nin genç yıldızına 7 yılda 60 milyon dolar


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004