Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ALEX: PİKNİĞE GELMEDİK

F.Bahçe'nin yeni kaptanı Alex, "Yönetim, teknik heyet ve futbolcular arasında köprü olacağım. Takımın Brezilya ağırlıklı teknik kadro ve oyunculardan oluştuğunu düşünerek çeşitli yorumlar yapabilirler. Ancak hiç kimse unutmasın ki bu oyuncular F.Bahçe'ye piknik yapmaya gelmedi" dedi.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yeni kaptanı Alex de Souza, kaptan olarak ilk açıklamasını yaparken, ''Takımda dengeleri ben kuracağım'' dedi. Kulübün resmi internet sitesinde açıklama yapan Brezilyalı futbolcu, herkesin Fenerbahçe'nin başarısı için çalışacağını belirterek, ''Türkler ve diğer oyuncularla Brezilyalılar birbirlerine her türlü katkıda bulunacak. Bütün bu dengeleri ben kuracağım'' diye konuştu.

Yeni bir dönem başladığını vurgulayan Alex, ''Burada bulunduğum süre içerisinde teknik kadro ve Fenerbahçe yönetimi ile profesyonel oyuncular arasında önemli herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Bundan sonra da yaşanacağını tahmin etmiyorum. Diyalogla çözülmeyecek hiç bir problemimiz olmayacak. Ben, arada köprü olacağım'' şeklinde konuştu.

Alex, daha önce Palmeiras, Cruzeiro ve Brezilya Milli Takımı'nda da kaptanlık görevlerinde bulunduğunu ifade ederek, şunları söyledi: ''Önümüzde zor bir sezon var. Fenerbahçe her yıl başarılarına ve kadrosuna ilaveler yaptıkça hedeflerimiz hem büyüyor, hem de zorlaşıyor. Ama benim gördüğüm kadarıyla bu sezon mücadele edecek olan takımda, yeni gelen oyuncular ve onların Fenerbahçe'ye entegrasyonları anlamında herhangi bir problem yaşanmayacağını düşünüyorum.

Fenerbahçe'yi yakından takip edenler, takımın Brezilya ağırlıklı teknik kadro ve oyunculardan oluştuğunu düşünerek çeşitli yorumlar yapabilirler. Ancak hiç kimse unutmasın ki bu oyuncular Fenerbahçe'ye piknik yapmaya gelmedi. Hepsi burada bulundukları takımın başarısı için varlar. İşte benim görevim de bu başarı yolunda oluşacak problemleri süratle çözmek olacak. Türk ve diğer ülkelerin oyuncuları ile Brezilyalı oyuncular, burada bulundukları süre içerisinde birbirlerine her türlü katkıda bulunacak. Herkes birbirinden bir şeyler öğrenecek.''

28.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ALEX: PİKNİĞE GELMEDİK

  Yıldırım'dan Necati'ye teklif yok

  Fenerbahçe ilk maçına çıkıyor

  Santa Cruz serbest kaldı

  Trabzonspor'un Avrupa sınavı

  Alman voleybolcu Beşiktaş'a geldi

  Basketbolda fikstür çekimi 2 Ağustos'ta

  D.Bakır'lı Burhan 4 yıl G.Birliği'nde

  Fener'den FIFA'ya Appiah şikayeti

  Emre, Cihan ve Kabze'ye Bursa talip


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004