Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sezgin: Rakip farketmez

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, sarı-kırmızılı takımın UEFA Kupası ikinci ön eleme turunda Hırvatistan’ın Slaven Koprivnica takımıyla eşleşmesiyle ilgili olarak, ekiplerine güvendiklerini söyledi.

‘’Rakip kim olursa olsun, biz takımımızın iyi yerlere geleceğine inanıyoruz’’ diyen Sezgin, ‘’Kadromuza güveniyoruz. Tabii ki futbol her türlü sürprize açık bir oyun. Kura çekiminin hemen ardından rakibimizle ilgili bilgi toplamaya başladık. Umarım bir aksilik olmaz ve amacımıza ulaşırız’’ diye konuştu.

Avrupa Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası’ndaki diğer Türk ekiplerine de başarılar dileyen Sezgin, ülke puanını yükseltmenin büyük önem taşıdığını vurguladı.

İZMİR’E LİNCOLN ŞOKU

Galatasaray’da Brezilyalı yıldız Lincoln, hastalığı sebebiyle dünkü antrenmana katılamadı. Kulüp doktoru İlker Yücesir, Lincoln’ün sindirim sistemi enfeksiyonu geçirdiğini ifade ederek, ‘’Tedavisine başladık. Karşıyaka ile oynanacak özel karşılaşma için İzmir’e götürülmeyecek ve tedavisine burada devam edilecek. Buna teknik heyet ve sağlık kurulu olarak birlikte karar verdik. Takım İzmir’den döndüğünde inşaallah tekrar çalışmalarına devam eder’’ diye konuştu.

04.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Avrupa kupalarında rakipler belli oldu

  F. Bahçe kur’adan memnun

  Sezgin: Rakip farketmez

  Minnesota özellikle İstanbul'u istedi

  Yıldız Kızlar yarı finalde

  Kolot: Güzel kur’a

  ‘Merhaba Beşiktaş’

  Ali Gültiken ayrıldı, Sinan Engin görevde

  Maccabi Tel Aviv değil İsrail endişelendiriyor

  Ziya Doğan sitem etti


 Son Dakika Haberleri