Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Stadyumların nabzo tutulacak

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, İstanbul’daki İnönü, Olimpiyat, Ali Sami Yen ve Şükrü Saraçoğlu stadyumlarının sıcaklık, nem, rüzgar yön ve şiddeti gibi meteorolojik parametrelerini maç saatlerinden önce kurumun internet sitesinde yayınlayacak.


Süper Kupa logosuna soruşturma

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılan Süper Kupa maçı öncesinde, Beşiktaş kulübünün logoda sarı-lacivert renklerin kullanıldığına dair gösterdiği t

"Gol bölgesinde eksiklerimiz var"

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Karşıyaka ile oynadıkları oyundan memnun olduğunu, ancak gol pozisyonlarını değerlendirmede eksikler


  Trabzon'da taraftar isyanı

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde bazı taraftarlar imza kampanyasıyla yönetimi istifaya davet ederken, eski başkanlardan Mehmet Ali Yılmaz’ın kulübün başına gelmesini istediler.


  Türk tenisinin kalbi G. Antep

Tenis Federasyonu Başkanı Azmi Kumova, tenis sporunun ülke genelinde hızla yaygınlaştığını, ancak bu hızın G. Antep’te baş döndürücü olduğunu bildirdi.


  Kaka, Milan’da kalmak istiyor

Sky Italia’ya konuşan Brezilyalı yıldız Kaka takımında çok mutlu olduğunu ve aktif futbol hayatının sonuna kadar Milan’da kalmak istediğini belirtti. İspanyol Mundo Deportivo Gazetesi’yse yıldız oyuncunun kulübüyle yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlandığını duyurdu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri