Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

KARTAL, LİGE DE İYİ BAŞLAMAK İSTİYOR

Turkcell Süper Lig’de 2007-2008 sezonunun ilk haftasında kendi evinde Konyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş’ta tek hedef galibiyet. Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde Moldova temsilcisi Sheriff’i deplasmanda 3-0 yenerek, 3. ön eleme turunda İsviçre’nin Zürih takımının rakibi olan siyah-beyazlılar, bu moralle lige de iyi bir başlangıç yapmak amacında.

Ligde son 3 sezona galibiyetle başlayamayan ve 5 sezon aradan sonra ligin ilk maçını kendi evinde oynayacak olan ‘’Kara Kartallar’’, taraftar desteğiyle sezona 3 puanla başlamanın hesaplarını yapıyor.

Beşiktaş’ta, Fenerbahçe ile yapılan TFF Süper Kupa maçında kırmızı kart gören takım kaptanı İbrahim Üzülmez ile yine bu maçta sakatlanan yeni transferlerden Mehmet Yozgatlı bugünkü maçta forma giyemeyecek. Geçen sezon sonunda geçirdiği ameliyat sonrası henüz hazır olmayan kaleci Murat Şahin de Konyaspor karşısında yer alamayacak.

Bu arada, sezon başı kamp döneminde geçirdiği sakatlığın ardından uzun süredir takımdan ayrı kalan Gökhan Zan’ın yanı sıra, sakatlığı sebebiyle Fenerbahçe ile yapılan TFF Süper Kupa ve Sheriff ile oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçlarında riske edilmeyen Rüştü Reçber ve yeni transfer Diatta konusundaki kararı ise teknik heyet verecek.

Öte yandan iki kulüp arasındaki PAF Ligi müsabakası da saat 18.30’da BJK İnönü Stadı’nda yapılacak.

Süper Ligde bugün Ankaraspor - A. Gücü karşılaşması da oynanacak. Saat 21:00' de başlayacak başkent derbisini Cüneyt Çakır yönetecek.

11.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KARTAL, LİGE DE İYİ BAŞLAMAK İSTİYOR

  İstanbul üçlüsü çok para harcadı

  Trabzon’da Ersen ve Ceyhun sevinci

  SİVAS BİLETLERİ SATIŞTA

  Cimbom, basına kapalı çalışıyor

  Canaydın: Nice 50 yıllara

  Galatasaray'a Fransız hakem

  Anderlechtli futbolcular taraftardan çekinmiyor

  Rize, puan peşinde

  Sporx.com, Bundesliga'yı canlı yayınlayacak

  Liglerin isim değişikliği Resmî Gazete’de


 Son Dakika Haberleri