Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

CARLOS: SABIRLI OLALIM

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme tur ilk maçında Belçika'nın Anderlecht takımın 1-0 yenen Fenerbahçe'nin Uruguaylı defans oyuncusu Lugano, avantajlı bir skor yakaladıklarını söyledi. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla ilk kez bir resmi maçta forma giyen Lugano, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, ''İlk yarıda daha üstün oynadık. Avrupa kupası maçları kolay geçmiyor ama avantajlı bir skor yakaladığımızı düşünüyorum'' dedi.


Beşiktaş tura inanıyor

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında önceki gün deplasmanda İsviçre'nin FC Zürih takımıyla 1-1 berabere kalan Beşiktaş, İstanbul'a dön

F.Bahçe'ye 2 gol atmak kolay değil

Belçika basını, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Anderlecht takımının tur atlama şansını koruduğu görüşü


  Moralsiz Trabzon OFTAŞ karşısında

Süper Lig'in ilk haftasında kendi sahasında oynadığı ve 1-0 öndeyken tatil edilen Sivasspor maçı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, bugün 2. haftanın açılış maçında Gençlerbirliği Oftaşspor ile karşılaşacak.


  3 Sivaslı oyuncu 1'er maç ceza caldı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), dün yaptığı toplantının ardından futbolcu ve yöneticilere çeşitli cezalar verdi.


  Bursa'da ilk golü Sinan mı atacak?

Bursasporlu taraftarlar, sezonunun ilk golünü Galatasaray maçında Sinan'ın atacağını düşünüyor. Kulübün resmi internet sitesinde, ''Galatasaray maçında sezonun ilk golünü kim atar?'' anketine 3 bin 743 kişi katıldı.


  3. Dama Şenliği bugün başlıyor

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen ''8. Ulusal 3. Uluslararası Dama Turnuvası''nın bugün başlayacağı bildirildi.


  Çaykur Rize'li Ferdi'ye tehdit

Çaykur Rizesporlu futbolcu Ferdi'nin, tehdit içeren mesaj ve telefonlar aldığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunduğu bildirildi.


  Satışa çıkarılan Göztepe'yi kim alacak?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) satışa çıkardığı Göztepe'yi İzmirlilerin almasını dilediğini bildirdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri