Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş tura inanıyor

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında önceki gün deplasmanda İsviçre'nin FC Zürih takımıyla 1-1 berabere kalan Beşiktaş, İstanbul'a döndü.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, uzun süre önde götürdükleri karşılaşmanın son saniyelerinde gol yemelerinin kendilerini üzdüğünü ifade ederek, ''Ancak 1-1'de kötü bir sonuç değil. Zürih iyi takım, ama rövanşta turu geçip, Devler Ligi'ne kalacağız'' dedi.

2. MAÇ KOLAY DEĞİL

Kaptan İbrahim Üzülmez de son dakika içinde yedikleri gol nedeniyle üzgün olduklarını ifade ederek, ''İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Avantajlı bir skor aldık. Bence 2. maç da kolay geçmeyecek. Rövanşta, saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanıp turu geçeceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

AĞZIMIZIN TADI BOZULDU

Zürih maçında Beşiktaş'ın golünü atan Matias Emilio Delgado ise erken gol bulduklarını, ancak son saniyelerde maçın 1-1 olmasının ağızlarının tadını bozduğunu kaydederek, ''Rövanş maçı sahamızda olacak. Burada en iyi sonucu alıp turu geçeceğiz'' dedi. Kaleci Hakan Arıkan da şanssız bir gol yiyerek berabere kaldıklarını belirtirken, kendisine atılan yabancı maddeler için, ''Futbolda böyle şeyler oluyor. İsviçre'de daha önce de bu tür şeyler yapıldı. UEFA, bunun için gerekeni yapacaktır'' ifadelerini kullandı.

17.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  CARLOS: SABIRLI OLALIM

  Beşiktaş tura inanıyor

  F.Bahçe'ye 2 gol atmak kolay değil

  Yıldıray'ın pasları harika

  Moralsiz Trabzon OFTAŞ karşısında

  3 Sivaslı oyuncu 1'er maç ceza caldı

  Bursa'da ilk golü Sinan mı atacak?

  3. Dama Şenliği bugün başlıyor

  Çaykur Rize'li Ferdi'ye tehdit

  Satışa çıkarılan Göztepe'yi kim alacak?


 Son Dakika Haberleri