Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

CARLOS: SABIRLI OLALIM

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme tur ilk maçında Belçika'nın Anderlecht takımın 1-0 yenen Fenerbahçe'nin Uruguaylı defans oyuncusu Lugano, avantajlı bir skor yakaladıklarını söyledi. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla ilk kez bir resmi maçta forma giyen Lugano, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, ''İlk yarıda daha üstün oynadık. Avrupa kupası maçları kolay geçmiyor ama avantajlı bir skor yakaladığımızı düşünüyorum'' dedi.

20 GÜN DİNLENDİM

Fizik olarak henüz yüzde 100 hazır olmadığını anlatan tecrübeli oyuncu, ''Şu anda tam olarak hazırım diyemem. Çünkü Copa Amerika'dan sonra 20 gün hiçbir şey yapmadan dinlendim. Şimdi biraz zamana ihtiyacım var. Bu maçta tecrübemle ve takım arkadaşlarımla uyumumla takımıma katkı sağladım'' diye konuştu. Lugano, Roberto Carlos ile ilgili bir soru üzerine de ''Roberto Carlos kendi bölgesinde dünyanın en iyi oyuncularından biri. Tekniği ve tecrübesiyle takıma çok şey katacaktır'' ifadesini kullandı.

CARLOS: DEFANSİF OLARAK İYİYDİK

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Anderlecht karşısında iyi bir oyun sergilediklerini kaydetti. Maçta gol yemediklerini kaydeden Roberto Carlos, ''Defansif olarak çok iyiydik. İyi pozisyonlar da elde ettik. Avrupa maçlarında sabırlı davranmak lazım. Rakibin üstümüze gelmesi doğal. Kontrollü oynamamız gerekiyor. Buradaki duygu çok farklı. Taraftar muhteşem. Şimdilik maçın ilki bitti. İkinci maçta onlar daha çok üstümüze gelecekler'' şeklinde konuştu.

KEZMAN: RÖVANŞTA AVANTAJ BİZDE

Fenerbahçe'nin gol ayağı Mateja Kezman ise Anderlecht maçında biraz şanssız olduğunu dile getirerek, ''Bu maçta biraz şanssızdım. 1-0 iyi bir sonuç. Umarım ikinci maçta bunu korur ve tur atlayan taraf oluruz. Orada da işimiz zor olacak ama skor avantajı bizde'' dedi. Teknik Direktörü Zico ise, skor avantajının kendilerinde olduğunu belirterek, "Rövanş maçında biz 2-1 yenilsek bile turu atlayacağız. Beraberlik de bize yetecek" diye konuştu.

17.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  CARLOS: SABIRLI OLALIM

  Beşiktaş tura inanıyor

  F.Bahçe'ye 2 gol atmak kolay değil

  Yıldıray'ın pasları harika

  Moralsiz Trabzon OFTAŞ karşısında

  3 Sivaslı oyuncu 1'er maç ceza caldı

  Bursa'da ilk golü Sinan mı atacak?

  3. Dama Şenliği bugün başlıyor

  Çaykur Rize'li Ferdi'ye tehdit

  Satışa çıkarılan Göztepe'yi kim alacak?


 Son Dakika Haberleri