Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gözler Efes Cup'a çevrildi

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Efes Pilsen'in ana sponsorluğunda düzenlenen uluslararası basketbol turnuvası "Efes Pilsen World Cup"ın 6.'sı, 22-26 Ağustos 2007 tarihleri arasında İzmir'de Halkapınar Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

A Milli Basketbol Takımımız, 35. Avrupa Şampiyonası öncesinde Çin, Hırvatistan, Letonya, Polonya ve Sırbistan Milli Takımlarını İzmir-Halkapınar Spor Salonu'nda ağırlayacak.

Turnuva, Milli Takımımız için 3-16 Eylül tarihleri arasında İspanya'da katılacağı Avrupa Şampiyonası Finalleri öncesinde son ve en önemli sınav niteliği taşıyacak. Türkiye Basketbol Federasyonu'nun 2002 yılından bu yana organize ettiği ve Efes Pilsen'in ana sponsoru olduğu "Efes Pilsen World Cup"a beş yılda 5 kıtadan toplam 17 ülke katıldı.

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Efes Cup 6 organizasyonunun Basketbol Federasyonu'nun uluslararası arenadaki saygınlığını ve etkinliğini en güzel şekilde gözler önüne serdiğini söyledi.Her yıl Avrupa'nın ve dünyanın önde gelen milli takımlarını Türkiye'de biraraya getirmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, ''Efes Cup 6 son derece önem verdiğimiz bir proje olarak her geçen yıl daha da gelişerek yoluna devam etmektedir" dedi.

Orta sahadan basket atana araba var

Efes Cup boyunca, 12 Dev Adam'ın maçları sırasında düzenlenecek olan yarışmada, her gün 3 seyirci Opel marka araç kazanma fırsatını yakalayacak. Orta sahadan basket atma yarışmasında, başarılı olan izleyiciler Opel Corsa marka aracın da sahibi olacaklar.

20.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YEDEKLERE TAM NOT

  Kemal F.Bahçe'deki 3 golünü attı

  Gözler Efes Cup'a çevrildi

  Ribery ve Hamit Bayern'i uçurdu

  Anelka'lı Bolton yenildi

  Tuncay Şanlı İngiltere'de golle tanışamadı

  Bakkal: F.Bahçe galibiyeti hak etti

  Maskeli gol kutlamaya yasak


 Son Dakika Haberleri