Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail'den kedi-fare oyunu

Gazze’deki elektrik dağıtım şirketine yakıt sevkiyatına imkân tanımak için Gazze Şeridi’yle bir geçiş noktasını açtığı bildirildi. Gazze’nin yüzde 25’inin elektriğini sağlayan elektrik şirketi, Nahal Oz geçişiyle yakıt sevkiyatının yeniden başlamasıyla dün öğleden sonra elektrik verebileceklerini açıkladı.


İsveçli Robinson Allah’ın izinde

Geniş ormanlık alanları ve gür bir yeşilliğe dahip olan ve nüfusun az olduğu İsveç’te kalabalıklardan, medeniyetin koşturmacalarından bunalıp dağlara,

Askerî rejim kalkmadıkça terör bitmez

Pakistan’ın eski başbakanlarından ve ana muhalefet konumundaki “Pakistan Halk Partisi” lideri Benazir Butto, Pakistan’da askeri rejim yönetimi sürdükç


  Türkiye bakıyor, İran vuruyor

İran Devrim Muhafızları’nın, terör örgütü PKK’nın İran’daki kolu olan PJAK militanlarına karşı kuzey Irak’a sınırötesi operasyon düzenlemeye hazırlandığı iddia edildi.


   Müslüman Kardeşlere büyük gözaltı

Mısır’da muhalif Müslüman Kardeşler grubuna üye 40 kadar kişinin yargılanmasına başlandı. Sanıklar, kara para aklamak ve yasaklı bir kuruluşa mali destek vermekle suçlanıyor.


  İran’da 30 kişi rehin alındı

İran’ın güneydoğusunda eşkıyaların bir yolu keserek 30 kişiyi rehin aldıkları bildirildi.


  Suud el Faysal ameliyat oldu

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Suud el Faysal’ın, New York’ta boyun ameliyatı geçirdiği açıklandı.


  Swoboda’dan Dostluk çemberi oluşturma çağrısı

Avrupa Parlamentosu Sosyalist Grup Başkan Yardımcısı Hannes Swoboda, AB’nin aralarında Türkiye, Ukrayna ve Moldova’nın da bulunduğu Güney Kafkasya ülkeleri ile bir dostluk çemberi oluşturması çağrısında bulundu.


  AB’nin 2008’de hedefi ayrımcılıkla mücadele

AB Komisyonu’nun İstihdam, Sosyal İşler ve Fırsat Eşitliğinden sorumlu üyesi Vladimir Spidla, Avrupa Komisyonu’nun 2008 yılında insanların iş hayatının dışında da cinsiyet, din, inanç gibi ayrımcılıklara tabi tutulmalarını önleyecek girişimlerde bulunacağını bildirdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri