Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ŞAŞ: KAVGA ETMEDİM

Galatasay'ın agresif futbolcusu Hasan Şaş, teknik direktör Feldkamp ile hiçbir probleminin olmadığını söyledi. Hasan Şaş, "Bir şey olduğu zaman illa ki Hasan bir kişiyle kavga etmiş, o yüzden oluyor diye böyle basında yazılıp çizilmesi beni çok üzüyor. Özel hayatımı da, aile hayatımı da çok etkiliyor. Artık benim hakkımda lütfen kavga etti denmesin. Zaten ben kavga edersem açık açık bunu yapıyorum" diye dert yandı.

Galatasaraylı futbolcu Hasan Şaş, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ile aralarında hiçbir sorun olmadığını açıkladı. Sarı-kırmızılı futbolcu, 18 kişilik maç kadrosuna alınmadığı Bursaspor maçından sonra hakkında çıkan haberlerle ilgili GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Gelişmeleri basından takip ettiğinin altını çizen Hasan Şaş, ''Daha önce takip etmiyordum ama etmek zorunda kaldım. Çünkü hocayla aramızda polemik çıkarma çabaları maalesef basınımızda var. Şunu birinci ağızdan söyleyebilirim, benim hocayla hiçbir problemim yok. Yardımcı hocalarla veya takım arkadaşlarımla da yok. Aksine, hocası ve takım arkadaşları tarafından çok sevilen bir futbolcuyum. Son dönemde kadroya alınmayınca, 'Hocayla aralarında bir tartışma, bir sürtüşme mi oldu?' diye insanların akıllarına gelebilir. Tabii biz bunlara cevap vermek zorundayız, GSTV aracılığınızla da cevap veriyoruz'' dedi.

KAVGA ETSEM SÖYLERİM

Teknik direktör Feldkamp'ın da basın toplantısında aynı şeyleri söylediğine değinen deneyimli futbolcu, şöyle devam etti: ''Hocayla herhangi bir kavga ortamında benim burada bulunmam mümkün değil. Çünkü takımın patronu odur ve ben onunla herhangi bir tartışma yaşasam zaten burada olmazdım. Benim o kadar da gücüm yok. Ben kulüp başkanı değilim, nihayetinde sözleşmeli bir futbolcuyum. Yani uzun lafın kısası, benimle hoca arasında hiçbir problem yok. Ligde iki maç oynadık, bir tane de Avrupa kupasında maç oynadık. Bir hafta Lincoln oynadı, bir hafta Arda oynadı, bir hafta da ben oynadım. Bu çok doğaldır, hoca belki o maçta beni düşünmemiş olabilir. Ama 40 tane maçımız var, UEFA Kupası maçlarımız olacak, tabii stratejiler maçlara göre belirlendiği için hoca bu hafta beni uygun görmedi, bu da çok normaldir. Ben normal karşılıyorum. Herkesin de böyle karşılamasını istiyorum. Yani Hasan Şaş artık kadroya alınmayacaksa illa ki bir kavga yüzünden kadroya alınmadı diye bence söylenmemesi lazım. Bunu böyle rica ediyorum herkesten.''

ÇOK ÜZÜLÜYORUM

Hasan Şaş, basında yer alan bu tür iddiaların özel hayatını da olumsuz yönde etkilediğini söyledi. Hasan, ''Artık normal hayatıma da yansıyor bu huzursuzluk. Bir şey olduğu zaman illa ki Hasan bir kişiyle kavga etmiş, o yüzden oluyor diye böyle basında yazılıp çizilmesi tabii beni çok üzüyor. Özel hayatımı da aile hayatımı da çok etkiliyor'' dedi.

Ağabeylik yapıyoruz

Bu sezon çok genç bir takıma sahip olduklarını belirten Hasan, ''Takımda 15 arkadaşımız çok genç, hepsinin futbol kariyeri daha bir yıllık, iki yıllık. Büyük takıma adapte etmeye çalışıyoruz, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çünkü İstanbul çok zor bir yer. Futbol için sahada ne kadar mücadele ediyorsanız saha dışında da o kadar mücadele etmeniz gerekiyor. Onlara ağabeylik yapıyoruz" dedi.

23.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ŞAŞ: KAVGA ETMEDİM

  Higuain'e 5 milyon dolar

  Anderlecht F.Bahçe'ye 717 bilet ayırdı

  Nürnberg Stadına nezarethane

  Emerson Milan'da

  Millî buz patenci Tuğba birinci oldu

  Saido 2 yıl Kayserispor'da


 Son Dakika Haberleri