Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

LİNCOLN'E SAHİP ÇIKIN

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp, ''Lincoln'u sertlikle durdurmayı normal karşılıyorum'' ifadesini kullanarak, ''Böyle kaliteli oyuncular ancak sertlikle durdurabiliyor. Hakemin böyle durumlarda dikkatli olması lazım, ama onlar da işlerini iyi yapıyorlar'' dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, uzun süre 1-0 giden Ankaragücü maçını kazandıkları için memnun olduğunu belirterek, ''Böyle bir ortamda maç her an dönebilir, biz de kaybedebilirdik'' dedi. Alman teknik adam, seyircisiz ve atmosfersiz bir maçı gol yemeden kazanıp, böyle bir mücadele yapmanın takım için çok önemli ve güzel olduğunu söyledi. Perşembe günü Avrupa kupası maçında, belki de seyircili olduğu için şaşırıp iyi oynamayabileceklerini belirten Feldkamp, ''Çünkü, seyircisiz oynamaya alıştık'' dedi.

''Lincoln'u sertlikle durdurmayı normal karşılıyorum'' ifadesini kullanan Feldkamp, ''Böyle kaliteli oyuncular ancak sertlikle durdurabiliyor. Hakemin böyle durumlarda dikkatli olması lazım, ama onlar da işlerini iyi yapıyorlar'' dedi. Carrusca'nın idman performansı iyi olduğu için kadroya aldığını anlatan Feldkamp, bu oyuncunun idmanlarda çalışarak kadroya girmeye hak kazandığını belirtti.

Kalli, ''Hala forvet istiyor musunuz?'' şeklindeki bir soruyu da ''Benim forvet istemem önemli değil, önemli olan kulübün bunu yapabilmesi. Biz perşembepazar oynayacağız, şu an aklımda olan bu iki maç'' diye cevapladı.

Alman bir basın mensubunun, ''Uzun süre sonra teknik adamlık görevini kabul ettiniz'' şeklindeki sözleri üzerine Feldkamp, ''Sağlık sorunlarım geçti. Kendimi iyi hissediyorum. Galatasaray'a 'evet' dediğim için hiç pişman değilim'' dedi. Aynı basın mensubunun ''Bayern Münih ile eşleşmek ister misiniz?'' sorusunu da cevaplayan Feldkamp, ''Böyle bir durumda UEFA kupasına katılmış oluruz ki, bu güzel bir şey. Grupları geçersek oyuncularım için çok sevinirim'' şeklinde konuştu.

G.Saray seyircisiz oynadığı

8 maçtan 7'sini kazandı

Süper Lig'de Ankaragücü ile geçen sezondan kalan cezası nedeniyle seyircisiz maçta karşı karşıya gelen Galatasaray, taraftar desteği olmadan da maçlarını kazanmayı biliyor. Sarı-kırmızılı ekip, ligde cezası nedeniyle kendi evinde oynadığı seyircisiz 8 maçtan, 7'sini kazanırken, sadece 1'ini yitirdi. 6'sı Ali Sami Yen, 2'si de Olimpiyat Stadı'nda olmak üzere seyircisiz karşılaşmalarda toplam 17 gol atan ''Cim Bom'', kalesinde ise sadece 2 gol gördü. ''Cim Bom'', geçen sezondan kalan 5 maçlık seyircisiz oynama serisinin ilkinde, sezonun ilk haftasında Çaykur Rizespor'u 4-0 yenmişti. Öte yandan Galatasaray, 2005-2006 sezonunda yine cezası nedeniyle Ankaragücü ile Ali Sami Yen Stadı'nda seyircisinden yoksun oynadığı lig maçını 2-0 kazanmıştı.

28.08.2007


 

Fener'den korkmuyoruz

Anderlecht'in eski Beşiktaşlı oyuncusu Mısırlı Ahmed Hassan, "F.Bahçe maçı bizim için ölüm kalım savaşı olacak. İstanbul'daki maçta bazı arkadaşlarımız seyirci yüzünden paniğe kapıldı. Ama tur atlama şansımız yüksek. Ben bu maçta F.Bahçe'ye kesinlikle gol atmak istiyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında karşılaşacağı Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen eski Beşiktaşlı Mısırlı futbolcu Ahmed Hassan, ''Fenerbahçe maçı bizim için ölüm kalım savaşı olacak'' dedi. Ahmed Hassan, İstanbul'da Fenerbahçe taraftarının önüne çıkınca, kendisinin dışındaki futbolcu arkadaşlarının paniğe kapıldığını belirterek, ''Ben Türkiye'de Fenerbahçe'ye karşı oynadığım için bu atmosferi iyi biliyordum. O nedenle beni pek ürkütmedi bu atmosfer, ancak diğer arkadaşlarım ilk kez bu atmosferle karşılaştıkları için biraz ürktüler. Ama maçın 2. yarısında toparlandık, kendi oyunumuzu oynamaya başladık'' diye konuştu.

KENDİMİZE GÜVENİYORUZ

Hassan, Anderlecht Stadı'nda da yaklaşık 2 bin Fenerbahçe taraftarı olacağını, ancak kendilerini bu durumun rahatsız etmeyeceğini söyledi. Ahmed Hassan, şöyle konuştu: ''İstanbul'da aldığımız 1-0'lık skor kötü bir sonuç değil. Biz kendimize güveniyoruz. Tur atlama şansımız yüksek. Maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Daha iyi ve kaliteli futbol oynayacağız. Ben bu maçta Fenerbahçe'ye kesinlikle 1 gol atmak istiyorum. 90 dakika hiç durmadan oynamamız lazım.''

ÇEK KALECİ ZITKA

Takımın Çek Cumhuriyeti vatandaşı Daniel Zıtka da Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız oyuncusu Roberto Carlos'un tüm kalecilerin korkulu kabusu olduğuna değinerek, ''Corlos pozisyona girdiği zaman, onun şutunda topu tutmak mümkün değil'' dedi. Defansın Carlos'a şut imkanı vermemesi gerektiğini belirten Zıtka, ''Benim bu maçta gol yememem lazım. Şayet gol yersek, işimiz çok zorlaşacak. O zaman Fenerbahçe'ye 3 gol atmamız gerekecek. Bu da bizim tur işimizi zora sokar. Bizim, Türkiye'de oynadığımız futboldan daha kaliteli futbol oynamamız lazım. Ben Kezman'dan korkmuyorum. Çok tehlikeli bir golcü değil. Kezman'ın tek güçlü tarafı topun derin oynandığı anda topa iyi koşuyor ve pozisyona girmesi halinde tehlikeli oluyor. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın ile konuştum, beni bazı konularda uyardı. Ben de o konulara dikkat edeceğim'' diye konuştu.

28.08.2007


 

Hakan: Üzerimde rekor baskısı yok

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Hakan Şükür Ankaragücü maçıyla ilgili değerlendirmesinde iki gol pozisyonunda başarılı olamadığını belirterek, ''Şanssızlık da var, ama çerçeveyi tutturmak gerekiyor. Daha iyi vurabilirdim'' dedi.

Üzerinde rekor kırma baskısının olmadığını ifade eden Hakan, ''Öyle bir baskı yok. Şu anda egale etmiş durumdayım. İnşallah ileri ki maçlarda fırsat bulurum. Biz takımımız için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Gelecek iyi ve önemli isimler var ama biz de önemli insanlarız'' şeklinde konuştu. Hakan Şükür, ''Takım halinde çok iyi mücadele ettik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirseydik skor daha farklı olabilirdi. Lincoln'ün attığı güzel golle 3 puanı aldık. Şimdi UEFA Kupası'nda oynayacağımız maça konsantre oluyoruz'' dedi. Forvet arayışlarının kendilerini rahatsız edip etmediği yöndeki soruya Ümit Karan ise, ''Uzun zamandır Hakan ağabey ile birlikte forma giyiyoruz. Hala bazı arkadaşlar aramızda problemler olduğunu yazıyor. Biz bunlardan sıkıldık. Kaliteli futbolcuya kapımız açık, orta sınıf oyuncu Türkiye'de çok var'' diye cevapverdi.

28.08.2007


 

G.Saray'da kale gibi savunma

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray'ın savunması, ilk 3 haftada adeta ''kale'' gibi duruyor.

İlk hafta averajla liderliği eline geçiren ve bir daha bırakmayan sarıkırmızılılar, 3. hafta sonunda Turkcell Süper Lig'de gol yemeyen tek takım olmayı başardı. Bu sezon, Volkan ve Servet gibi savunma oyuncuları transfer eden Galatasaray, rakiplerine gol şansı vermezken, Almanya'dan transfer ettiği Bouzid ise henüz forma giyemedi. İlk hafta ligde Çaykur Rizespor'u 40 mağlup eden ''Cim bom'', daha sonra Bursaspor'u deplasmanda, dün de Ankaragücü'nü evinde 1-0 yenerek istikrarlı performansını sürdürdü.

28.08.2007


 

Fatih: En ciddi F.Bahçe

Trabzonspor'da ortaya koyduğu performansın ardından Rusya'nın Zenit takımına transfer olan Fatih Tekke yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor.

Zenit'in futbol mantalitesinin kendisine uymadığını dile getiren Fatih Tekke, Ligtv'de yayınlanan röportajında kulüp ve şehirle hiç bir sorunu olmadığını, sorununun saha içinde, takımın oyun anlayışında olduğunu belirterek, Zenit'ten ayrılmak istediği ifade etti.

GİTMEK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM

Hedeflerine Zenit'teki futbol anlayışıyla ulaşmasının mümkün olmadığını da belirterek, ''Zenit'ten ayrılmak istiyorum. Bazı rahatsızlıklarım oldu ama bunlar hep saha içerisindeydi. Hedeflerime bu oyun anlayışıyla ulaşamayacağım düşüncesi nedeniyle 2 ay önce hem yöneticilerime hem de hocama takımdan ayrılmak istediğimi söyledim" ifadesini kullanan Fatih Tekke bu kararı verdikten sonra gönül bağı olan Trabzonspor'a bu düşüncesini ilettiğini söyledi. Başkan Nuri Albayrak ve teknik direktör Ziya Doğan ile konuştuğunu belirten Fatih Tekke "Başkanla hocamla görüştüm son 10 güne kadar konuşuyorduk. Ben onları bütün problemlerimden haberdar ettim" dedi. Trabzon'a çok kırılamadığını da ifade eden Fatih Tekke, ''Takımıma dönmek isterim ama bu biraz zor. Çünkü maliyetim çok yüksek" ifadesini kullandı.

EN CİDDİ TEKLİF F.BAHÇE'DEN

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da Zenit'e kendisi için teklifte bulunduğunu belirten golcü futbolcu, "Fenerbahçe daha ciddi teklif götürdü. Tok satıcı olduklarından beni satmayı düşünmediler. Şu anki durum ise verilen teklifleri Zenit değerlendiriyor. Şu anki süreçte kulüp vermeyecek. Beni bırakmak istemiyorlar. Real Madrid bile olsa vermeyiz demişler. Şu an için en yüksek teklifi Fenerbahçe vermiş. Verdikleri parayı geri istiyorlar. Bunu da kim verirse ben o kulübe transfer olacağım." dedi.

DİCK ADVOCAAT: Parayı veren Fatih'i alır

Zenit takımının teknik direktörü Dick Advocaat, milli futbolcu Fatih Tekke'den memnun olduğunu, ancak Zenit'in ödediği bonservis bedelini verebilecek bir kulüp olması halinde Fatih'in takımdan ayrılabileceğini belirtti. Advocaat, Rus Sovietskiy Sports gazetesine Tekke'nin Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: ''Ben Fatih'in kalmasını istiyorum. Ancak Fatih değişik nedenlerden dolayı St. Petersburg'da huzursuz. Şu anda Türk kulüpleriyle görüşmelerin sonuçlanmasını ve bu kulüplerin Zenit'in ödediği bonservis parasını verip veremeyeceklerini öğrenmeye çalışıyoruz."

28.08.2007


 

Kabze Rusya'da ilk golünü attı

Rusya Premier Ligi'nde top koşturan Hasan Kabze ve Caner Erkin, bu hafta oynanan karşılaşmalarda ilk gollerine imza attılar.

Rusya'da liglerin sona ermesine 8 hafta kalırken, milli futbolcu Fatih Tekke'nin forma giydiği Zenit'e şampiyonluk yolunda müjdeli haber, Galatasaray'ın eski futbolcusu Hasan Kabze'nin yeni takımı Rubin Kazan'dan geldi. Kazan ve lider Spartak Moskova arasında oynanan karşılaşmada Hasan Kabze ile yine eski Galatasaraylı Tomas 90 dakika forma giyerken, Kazan karşılaşmayı 3-1 kazandı. Kazan'ın son golünü 62'inci dakikada Hasan Kabze kaydetti.

CANER DE İLK GOLÜNÜ ATTI

Rusya'da top koşturan bir diğer Türk futbolcu CSKA Moskovalı Caner Erkin de bu hafta Rusya Premier Ligi'ndeki ilk golünü attı. Erkin, CSKA'nın Rostov'u 5-1 gibi farklı bir skorla yendiği karşılaşmanın 82'inci dakikasında Rusya Premier Ligi'ndeki ilk golünü kaydetti.

28.08.2007


 

Nevin Yanıt yarı finalde

Japonya'da devam eden 11. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda milli atlet Nevin Yanıt, bayanlar 100 metre engellide serisinde birinci olarak yarı finale yükseldi.

Japonya'nın Osaka kentindeki şampiyonanın dün sabah seansında piste çıkan Yanıt, ikinci seride mücadele etti. Oldukça rahat bir yarış çıkaran milli atlet, 12.78'lik derecesiyle mücadeleden birinci olarak ayrıldı. Seride ikinciliği, 12.81 ile Kanadalı Angela Whyte alırken, bu mesafenin favori isimlerinden ABD'li Lolo Jones, 12.86 ile üçüncülükte kaldı.

HEDEF FİNAL KOŞMAK

Yarış sonrası açıklamalarda bulunan milli atlet Yanıt, teknik bir branşta serisinde birinci olan ilk Türk atleti olduğunu ifade ederek, ''Süper koştum. Biraz daha zorlasam 12.76'lık Türkiye rekorumu kırardım. Göteborg'da engele takılıp yarış dışı kalmıştım. İntikamını burada aldım. Osaka'daki hava koşulları beni kötü yönde etkilemedi. Antrenmanlarımı Mersin'de yaptığım için alışığım. Çok mutluyum. Hedefim finalde de mücadele etmek. Uzun süredir ayrı kaldığım anne ve babamı çok özledim'' diye konuştu.

ESEN KIZILDAĞ VEDA ETTİ

Bayanlar 100 metre engellide mücadele eden bir diğer Türk atleti Esen Kızıldağ ise 3. seride 13.48'lik zamanı ile 7. oldu ve şampiyonaya veda etti. Milli atlet, yarış sonrası büyük üzüntü yaşarken, göz yaşlarını tutamadı.

ÖZGE GÜRLER DE ELENDİ

Bayanlar 400 metre engellide piste çıkan milli atlet Özge Gürler de şampiyonaya veda etti. 2. seride mücadele eden Gürler, 57.40 ile 7. oldu ve elendi. Gürler, yarış sonrası yaptığı açıklamada, 22 yaşında genç bir atlet olduğunu belirterek, ''Dünya şampiyonasında koşmak benim için büyük deneyim oldu. İlk kez bu tecrübeyi yaşadım. Bundan sonra daha iyi olmaya gayret edeceğim'' diye konuştu.

28.08.2007


 

Trabzon'da 2 maçta 6 puan sevinci yaşanıyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ve Çaykur Rizespor maçlarını rahat bir şekilde geçtiklerini, ilk hafta Sivasspor ile yaptıkları ve 1-0 öndeyken tatil edilen maçın da tescilini beklediklerini söyledi.

Albayrak, son 2 haftada 6 puan elde ettiklerini belirterek, ''Geçen hafta Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ve bu hafta da Çaykur Rizespor'u rahat bir şekilde geçtik. Sporcularımızı ve hocamızı tebrik ediyorum'' dedi. Sivasspor maçının ardından 5 maç seyircisiz oynama cezası aldıklarını ifade eden Albayrak, ''Bu cezayı asgariye indirmek için tahkim kuruluna başvuracağız. Sivasspor maçını kazanmıştık, ama hakem hatalarından dolayı bu duruma geldik. Maçın tescilini bekliyoruz.'' diye konuştu.

Albayrak, taraftarın takımın 12. adamı olduğunu kaydederek, şöyle devam etti: ''İsterdik ki seyirciyle bu coşkuyu yaşayalım. Trabzonspor taraftarı, halkı centilmendir. Rakip iyi oynadığı zaman rakibi alkışlayan taraftarımız var, ama 3-5 kişinin yaptığı hareketi kimse Trabzonspor Kulübü ve camiasına mal edemez."

28.08.2007


 

Lincoln farkı..

G.Saray idari menajeri Adnan Sezgin A.Gücü maçından sonra, "bu sezon oynadığımız tüm resmi karşılaşmaları kazandık" dedi. G.Saray bunu yaparken içerideki iki maçı da seyircisiz kazandı. Tabi kolay değil. Futbolcunun itici gücü seyircidir. Onsuz maçı yüksek tempoyla götürüp, kazandı. Teknik Direktör Kalli tecrübesiyle G.Saray ı bu zor şartlarda oynatmayı başarmış. Ayrıca G.Saray takımı oynadığı futbolla keyif vermeye başladı. Yüksek mücadele gücü, G.Saray takımını diğer takımlardan farklı kılıyor.

Sonucunda da G.Saray bol pozisyon üreten bir takım olmuş. Şu maçta G.Saray'lı oyuncular pozisyonları değerlendirebilselerdi tarihi fark olurdu. Lincoln çok özel bir oyuncu olduğunu yine gösterdi. Attığı mükemmel gol izleyenlere büyük keyif verdi. Fiyatının neden yüksek olduğunu oynadığı futbolla ispatlıyor. Teknik kapasitesi iyi oyuncularla yan yana oynadığında neler yapabileceğini çok iyi gösterdi. Oyunu yönlendirme işini kısa sürelerde yapmasına rağmen, takımın oyununa katkısının ne denli yüksek olduğunu gördük. G.Saray Lincoln'le oynarsa maçları daha kolay kazanabilir.

Linderot'un yokluğunda Kalli sürpriz şekilde onun yerinde oynayan iki oyuncu Mehmet Güven ve Mehmet Topal'ı kadroya almadı. Lincoln'un arkasına Ayhan, Sabri ve Arda'yı monte etti. Bunların üçü de çok iyi oyuncular. Ancak Arda defansif anlamda bazen eksik kalınca ve Sabri'nin kontrataklarda ileride kalması durumlarında A.Gücü tehlikeli hücumlar yaptı.

Seyirci düz oyuncu yerine, meziyetli oyuncular seyretmek istiyor. Arda da böyle bir oyuncu. Oynadığında takım oyununa katkısı büyük. Teknik heyetin Arda gibi özellikli bir oyuncuyu yüksek fizik düzeyine ulaştırmak için ne gerekiyorsa yapmalı. Formda bir Arda'ya Milli Takımın da ihtiyacı var.

NOT: Tüm İslam aleminin berat kandilini tebrik ederim.

[email protected]

Said OKUR

28.08.2007


 

Hakem hataları..

l. Lig Futbol müsabakaları başladı. Favori gösterilen takımların hepsi de maçlarını aldı. Geçen sezon olduğu gibi hakem katliamları ilk maçlarda başladı. Kulüpler ayaklandı. Diyarbakır, TFF'ye gideceğini ve maçın hakemi Ziya Çetin'i şikayet edeceğini açıkladı.

Mardinspor'un sahipsiz kalışı ve Antalyaspor karşısında hezimete uğraması, taraftarlarını yine üzeceğini gösteriyor. 1. Lige yeni yükselen Kartalspor, Boluspor'u 3 golle geçti. Giresun'la Karşıyaka maçında gol olmazken, Sakaryaspor Kocaeli'ne gol oldu yağdı. Es Es'ler Gakgoşlar'a acımadı.

Çıplak gözle seyrettiğim Malatyaspor-Gaziantep B.Bld maçı ise tam bir komediydi. Hakem triosuyla maç adeta katledildi. Siirt Bölgesinden Barış Kezer, İlhan Pamuk ve Emin Yıldırım üçlüsü maçı çığrından çıkardı. Diyarbakır Malatya ve Elazığspor geçen sezon en çok canları yanan takımlarımız olmuştu. Bu sezon da aynısı olacak gibi.

Malatyaspor'da yaşanan kaosun aşılmasında Haşim Karadağ'ı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca Teknik Direktör Metin Yıldız ve futbolcularını da. Ama ben özellikle Malatya Valisi H. İbrahim Daşöz ve Bld. Bşk. Cemal Akı beyefendilere çok teşekkür ederim. Türk futbolu adına bu iki isim ayakta alkışlanmalı.

[email protected]

Said YALÇIN

28.08.2007


 

Galatasaray zirveyi kaptırmıyor

Turkcell Süper Lig'de 3. hafta maçları tamamlanırken, Galatasaray 9 puan ve averajla liderliğini sürdürdü.

Sarı-kırmızılılar, cezası sebebiyle seyircisiz oynadıkları maçta Lincoln'un mükemmel golüyle Ankaragücü'nü 1-0 yendi. Bu sonuçla Galatasaray, puanını 9'a yükseltirken, takipçisi Beşiktaş'ın önünde averajla liderliğini korumayı başardı.

Lideri takibini sürdüren Beşiktaş ise Gaziantepspor ile deplasmanda oynadığı maçın uzatma dakikalarında, genç oyuncusu Batuhan'ın ayağından bulduğu golle sahadan 3 puanla ayrılarak, puanı 9'a çıkardı ve averajla ikinci sırada kaldı.

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve ligin ilk maçında yenilgiyle tanışan Fenerbahçe ise kendi sahasında Sivasspor'u zor geçen bir maç sonrasında, yıldız transfer Roberto Carlos'un kafa golüyle 1-0 yenmeyi başardı. Sarı-lacivertliler 6 puan ve averajla 7. sırada kaldı.

Ligde karşılaşmalarını seyircisiz oynayan diğer bir takım Trabzonspor ise Çaykur Rizespor'u 3. haftada konuk etti. Bordo-mavililer, zayıf ekibi karşısında sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı ve puanını 6'ya yükseltti. Ceyhun (2), Umut (2) ve Gökdeniz'in kaydettiği gollerle sahadan mutlu ayrılan Karadeniz temsilcisi averajla 4. sırayı aldı.

Toplam 23 golün atıldığı ligin 3. haftasında, 6 maçı ev sahibi, 2 karşılaşmayı deplasman takımları kazanırken, 1 mücadele de berabere sonuçlandı.

TOPLU SONUÇLAR

Gaziantepspor-Beşiktaş : 0-1

Trabzonspor-Çaykur Rizespor : 5-1

Denizlispor-Vestel Manisaspor : 3-2

İstanbul B. B. -G. OFTAŞ : 1-0

Gençlerbirliği-Bursaspor : 1-3

Galatasaray-Ankaragücü : 1-0

Kayserispor-Kasımpaşa : 2-0

Fenerbahçe-Sivasspor : 1-0

Ankaraspor-Konyaspor : 1-1

4. HAFTANIN MAÇLARI

Ankaragücü-Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş-Kayserispor, Vestel Manisaspor-Galatasaray, Bursaspor-Trabzonspor, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor-Fenerbahçe, Sivasspor-Gaziantepspor, Konyaspor-Denizlispor, Kasımpaşa-Ankaraspor.

Seyhan ŞENTÜRK

28.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri