Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Bakandan vergi itirafı

Ulaştırma Bakanı İsmet Yılmaz, iletişim üzerindeki ağır vergilerin kaldırılması ve hafifletilmesinin, bu dönemde yapılacak bir husus olduğunu belirtirken, ‘’Bu vergiler, geçici olarak konulmuş ancak kalıcı hale gelmiştir. Bu dönemde bu geçicilik vasfına riayet edilecek’’ dedi.


Karşılıksız çekte ürküten artış

ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, son yılların en büyük karşılıksız çek ve ödenmeyen senet sayısına ulaşıldığını belirterek, “Geçen seneye oranla yüzd

THY'ye anlaşma sağlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, THY A.O ve Hava-İş Sendikası arasında uyuşmazlığa sebep olan toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağla


  Kartlı geçişi sevdik

Türkiye’de ilk uygulaması 1995 yılında İstanbul Boğaziçi köprüsünde başlatılan ve ardından paralı otoyollara yaygınlaştırılan Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Kartlı Geçiş Sistemlerinde (KGS), kullanıcı abone sayısı giderek artıyor.


  Balıkta yeni sezon başlıyor

Doğu Karadeniz’de balıkçılar, 1 Eylülde başlayacak yeni av sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Sezon palamut ve istavrit avcılığıyla başlayacak.


  Kuraklık, narenciye bahçelerini vurdu

Küresel ısınmaya bağlı kuraklık sebebiyle Mersin’deki Deliçay ırmağı kuruyunca 7 bin dönüm narenciye bahçesi de kurumaya yüz tuttu.


  Borcunu ödeyemeyen çiftçilerin elektriği kesildi

Sulama kooperatifleri aracılığıyla elektrik alan çiftçiler, borçlarını ödeyemedikleri için elektriksiz kaldı. Çiftçiler, elektrik alamadıkları için ürünlerine yerden su çıkaramıyor.


  Kapıkule sınır kapısı yenileniyor

Türkiye’nin en büyük kara sınır kapısı Kapıkule 131 milyon YTL’ye Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yenilenecek.


  Antalya’ya yabancı turist ilgisi

Antalya’ya hava yoluyla gelen turist sayısı, 5 milyon 285 bin 349’a ulaştı.


  Bartın Limanına tır parkı

Günlük 50 ile 100 arasında tırın giriş çıkış yaptığı Bartın Limanı’na 150-200 tır kapasiteli tır parkı yapılıyor.


  Spor araba Etox görücüye çıkıyor

Yerli spor otomobil ‘’Etox’’un tanıtımı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İstanbul’da yapılacak. Ertex Oto Dekorasyon Genel Müdürü Ercan Malkoç, Türkiye’nin ilk yerli spor otomobilini üreterek hayalini gerçekleştirdiğini belirterek, buna herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri