Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

LİNCOLN'E SAHİP ÇIKIN

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp, ''Lincoln'u sertlikle durdurmayı normal karşılıyorum'' ifadesini kullanarak, ''Böyle kaliteli oyuncular ancak sertlikle durdurabiliyor. Hakemin böyle durumlarda dikkatli olması lazım, ama onlar da işlerini iyi yapıyorlar'' dedi.


Fener'den korkmuyoruz

Anderlecht'in eski Beşiktaşlı oyuncusu Mısırlı Ahmed Hassan, "F.Bahçe maçı bizim için ölüm kalım savaşı olacak. İstanbul'daki maçta bazı arkadaşlarımı

Hakan: Üzerimde rekor baskısı yok

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Hakan Şükür Ankaragücü maçıyla ilgili değerlendirmesinde iki gol pozisyonunda başarılı olamadığını belirterek, ''Ş


  Fatih: En ciddi F.Bahçe

Trabzonspor'da ortaya koyduğu performansın ardından Rusya'nın Zenit takımına transfer olan Fatih Tekke yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor.


  Kabze Rusya'da ilk golünü attı

Rusya Premier Ligi'nde top koşturan Hasan Kabze ve Caner Erkin, bu hafta oynanan karşılaşmalarda ilk gollerine imza attılar.


  Nevin Yanıt yarı finalde

Japonya'da devam eden 11. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda milli atlet Nevin Yanıt, bayanlar 100 metre engellide serisinde birinci olarak yarı finale yükseldi.


  Trabzon'da 2 maçta 6 puan sevinci yaşanıyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ve Çaykur Rizespor maçlarını rahat bir şekilde geçtiklerini, ilk hafta Sivasspor ile yaptıkları ve 1-0 öndeyken tatil edilen maçın da tescilini beklediklerini söyledi.


  Lincoln farkı..


  Hakem hataları..


  Galatasaray zirveyi kaptırmıyor



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri