Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Uras: CHP-MHP koalisyonu halkı korkuttu

ÖDP İstanbul Milletvekili Ufuk Uras, 22 Temmuz seçimlerinde AKP’nin yüzde 46 oy almasının tek sebebinin halkın CHP-MHP koalisyonundan ürkmesi ve bunu istememesi olduğunu söyledi.


Salt çoğunluk yeterli olacak

Cumhurbaşkanı seçiminin 3. turu bugün yapılacak. Bu turda, üye tamsayısının salt çoğunluğunun (276) oyunu alan aday cumhurbaşkanı seçilecek. Cumhurbaş

Seçim yine mahkemelik

Anayasa Değişikliği Hakkındaki Kanun’a göre, TBMM’nin şu aşamada cumhurbaşkanı seçemeyeceği ileri sürülerek, cumhurbaşkanı seçim işleminin ‘’ihtiyati


  Le Soir: Gül Avrupa için şans

Belçika’nın yüksek tirajlı gazetelerinden ‘’Le Soir’’ dünkü baskılarında yer verdiği bir yorumda, ‘’Abdullah Gül Avrupa için bir şans’’ başlığını kullandı.


  Sezer, Meclise vedâ etti

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, TBMM Başkanı Köksal Toptan’a veda ziyaretinde bulundu.


  Harem’de zincirleme kaza

Üsküdar Harem’de beş şehirlerarası yolcu otobüsünün karıştığı trafik kazasında 20’den fazla kişi yaralandı.


  İstanbul’da yağmur sevinci

Aylardır yağış sıkıntısı çeken İstanbul yağmura kavuştu. Dün öğle saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan yağmur sebebiyle Anadolu yakasında bazı ev ve işyerini su bastı. Kocaeli’de ise aniden bastıran yağmur sele dönüştü.


  Kur'ân coşkusu

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Türkiye genelinde başlattığı yaz Kur’ân kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri veriliyor.


  Erdoğan: Her şeyi Ankara’dan beklemeyin

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Her şeyi Ankara’dan beklemenin ve istemenin bizi geciktireceğini hatırlatmak istiyorum. Ankara yolları açacak, yolların üzerindeki engelleri temizleyecek, özel sektör de bu yollardan geçerek Anadolu’yu yeniden ihya edecek’’ dedi.


  Gazeteci Şakir Süter vefat etti

Deneyimli gazeteci Şakir Süter, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Süter’in cenazesi yarın defnedilecek.


  Aydın: İzmir’de herhangi bir sorun yok

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Muammer Aydın, 22 Temmuz Genel Seçimlerine ilişkin İzmir’deki itirazla ilgili incelemenin tamamlandığını, sonuçlarla ilgili herhangi bir sorun olmadığını söyledi.


  Sarkozy yumuşadı

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Türkiye’nin AB üyeliği müzakerelerinin yeniden başlamasına karşı olmadığını belirtti, ancak tercihinin AB ve Ankara arasında “ortaklık” olduğunu yineledi.


  Eczacılar yeni kararnameden memnun

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Nurten Saydan, yeni ilaç fiyat kararnamesiyle eczacıların aylık yüzde 2’lik sermaye kayıplarının önlendiğini bildirdi.


  Okullara ‘küresel ısınma’ genelgesi

Millî Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik, yeni eğitim sezonunda öğretmenler ve öğrencilerin küresel ısınma konusunda bilinçlenmesini sağlayacak genelge yayınladıklarını söyledi.


  Atıklar, ayrı toplanırsa yük olmaktan çıkar

Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Aydın Yıldırım, evsel atıklar ayrı toplandığı takdirde, çevre koruma hizmetlerinin, kamusal bir yük olmaktan çıkıp kendini finanse edeceğini ifade etti.


  Engelliyle yardımsever buluşuyor

İzmir’de hayata geçirilmesi planlanan bir proje ile şehirdeki bütün engellilerin bilgilerinin bir havuzda toplanacağı ve gönüllü kişilerin bu havuzdan istediği kişiyi seçerek, ona destek vermesinin sağlanacağı kaydedildi.


  İmam-Hatiplinin büyük başarısı

İmam-Hatip Lisesi mezunu Mevlüt Özbakan, 2002’de girdiği Işık Üniversitesi matematik bölümünü onur belgesi alarak birincilikle bitirdi. 3.67’lik bitirme derecesiyle birinci olan Özbakan, aynı okulun elektronik mühendisliğinde de çap yaptı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri