Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

Asker ne yapmak istiyor?

Gül’ün Cumhurbaşkanı seçildikten sonra açıklamaları, tavırları uzlaşmanın yolunu açmak için uygun gibi geliyor. Askerlerin aranan bu yeni uzlaşmaya uyum sağlamak için verdikleri çaba maalesef yok. Askerlerin kaygılarını, içlerini neden rahat tutamadıklarını gayet iyi anlamakla birlikte, yeni bir duruma uyum sağlamaya gayret göstermemelerini anlayamıyoruz.



Bu vatan hepimizin

Gül’ün seçilmesini Washington Post “Ordu darbe yapacak ya da siyasi İslâm’a alışacak” diye duyurdu!



Gidenin ardından

Sayın A.Necdet Sezer’in bu göreve seçileceğinin kesinlestiği günlerde, yani bundan yaklaşık 7 yıl dört ay önce, kendisinin nasıl bir cumhurbaşkanı olacağına dair öngörülerimi yazıp bir gazetede yayımlamıştım. Şimdi de görevden nihayet ayrılması dolayısıyla, Sayın Sezer’in ardında nasıl bir izlenim bıraktığına bakmak isterim.



30 Ağustos’u üzüntü ile kutluyorum

Cumhurbaşkanı Gül’ün yemin törenine katılmayan komutanlar, dün de alışık olunmayan bir “tavır” sergilediler. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’e “Cumhurbaşkanım” demediler. Sadece “Cumhurbaşkanı” diyerek, Cumhurbaşkanı’nı “sahiplenmek” istemediler.



YÖK’e Şerif Mardin!

Fatih Portakal adlı okurumuz mesaj göndermiş. Özetle şöyle diyor: “YÖK Başkanı Erdoğan Teziç’in görev süresi yakında bitecek. Cumhurbaşkanı Gül, o makama Prof. Şerif Mardin’i atasın.”



İleri gelenler, ileri gidenler

Vaktiyle yönetilen ezilmiş yığınların, ekonomik tablolarda ortaya akrep kuyruğu gibi çıkan çaresizliğini dillendirmek, “Allahsız bir komünist” olmaktı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri