Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Tarım ve hayvancılıkta AB’ye uyum hızlanmalı

Avrupa Birliği (AB) Veteriner Hekim Platformu, 60. hükümetin tarım ve hayvancılık alanında AB’ye uyum çalışmalarına kararlılıkla ve hızlanarak devam etmesini istedi. AB Veteriner Hekim Platformu, platformu oluşturan 26 Veteriner Hekim Odası ve derneği adına yeni hükümetten ülke hayvancılığı, gıda güvenliği ve veteriner hizmetleri alanlarında isteklerini içeren bir açıklama yaptı.


Türkiye’nin dış ticareti büyük illerden

Türkiye’nin dış ticaretinde 1 milyar doların üzerinde ithalat ve ihracat yapılan 7 büyük il bulunurken, ihracatın yüzde 85,4’ü, ithalatın ise yüzde 90

Toplu görüşmelerde uyuşmazlık

Hükümet ile memur sendikaları arasında yürütülen toplu görüşmeler anlaşmazlıkla sonuçlandı. Toplu görüşmelerin son turu yaklaşık 14 saat sürdü. Görüşm


  Seyrantepe’de ikinci ihale

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Ali Sami Yen Stadyumu yerine Seyrantepe’de kurulacak spor kompleksi (Seyrantepe Projesi) için yapılan ihalenin ikinci oturumu bugün yapılacak. TOKİ’nin duyurusuna göre ihalenin ikinci oturumu, saat 16.00’da gerçekleştirilecek.


  Mısırda ilâçlama sorunu

Uçakla ilâçlamanın yasaklanması sebebiyle makine ile ilâçlama yapılan ikinci ürün mısırda, zararlılarla mücadelede yeterli randıman alınamadığı, bunun da kalite ile rekoltede düşüşe sebep olduğu bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri