Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Türkiye gerçek gündemine dönmeli

MÜSİAD Genel Başkanı Dr. Ömer Bolat, yeni hükümete başarılar dilerken, “Artık gündem siyasetten ekonomiye, dış politikaya ve demokratikleşme reformlarına dönmelidir” dedi. MÜSİAD Genel Başkanı Bolat, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan yeni hükümetin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni etti ve MÜSİAD camiası adına yeni bakanlara başarılar diledi.


ÇOK KÖTÜ BİR MANZARA

Emekli askerî hakim ve İstanbul Barosu avukatlarından Ümit Kardaş, askerlerin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e karşı takındıkları tavrın “saygısızlık” old

Hipodromda “eşsiz’’ tören

30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt eşsiz


  Peres ve Putin de kutladı

İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, Cumhurbaşkanı seçilmesinden dolayı Abdullah Gül’ü telefonla arayarak kutladı.


  Kapıkule’de gurbetçi kuyruğu

Türkiye’de tatillerini geçirdikten sonra çalıştıkları ülkelere dönmek için yola çıkan gurbetçilerin araçları, Kapıkule Sınır Kapısı’nda 6 kilometre uzunluğunda kuyruk oluşturdu.


  Gül, bugün Harp Okulu’nda

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün İstanbul’a gidecek.


  Kamusal alan buluşması

Ayırımcılığa Karşı Kadın Hakları Derneği (AKDER), başörtüsü yasağıyla zihinlerde yer edinen ‘kamusal alan’a karşılık ‘kendi kamusal alanı’nı kuruyor.


  Iraklı Şerzad annesine kavuştu

Dört ay önce tedavi ettirmek için babasının Türkiye’ye getirdiği Irak’lı çocuk Şerzad Hüseyin, dün annesine ve beş kardeşine kavuştu.


  Samsun’da bin 341 işyeri ve ev hasarlı

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Samsun’daki şiddetli yağış ve selden, bin 341 iş yeri ve konutun hasar gördüğünü bildirdi.


  Yalnız minareler yenilendi

Malatya’nın Darende ilçesinde Selçuklu ve Dulkadiroğlu beylikleri dönemlerinde inşa edilen ancak daha sonra camileri yıkılan “Yalnız Minareler”in restorasyonu tamamlandı.


  İDO’dan tatil dönüşü uyarısı

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO), okulların açılmasına kısa bir süre kala tatilcilerin geri dönüşe geçmesi ve Ramazan ayının da yaklaşıyor olması sebebiyle Bandırma ve Bursa deniz otobüsü güzergahlarında yoğunluk yaşanabileceği uyarısında bulundu.


  Kuraklık, Osmanlı’ya destan yazdırdı

Son yıllarda beklenen yağışların düşmemesi, tarih boyunca Anadolu topraklarında yaşanan kuraklık ve ortaya çıkardığı etkileri yeniden akıllara getirdi.


  Dünyanın kayısısı Malatya’dan

Dünyada kuru kayısının yüzde 90’ını ürettiği için ‘’kayısının başkenti’’ olarak nitelendirilen Malatya ve çevresinde 60 bin aile geçimini bu meyveden sağlıyor.


  Şifa kaynağı Tuz Gölü

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde bulunan içerdiği kimyasal bileşenler sebebiyle, romatizma, sedef ve kireçlenme gibi rahatsızlıklara iyi geldiğine inanılan Tuz Gölü’ndeki çamura vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.


  Bilgisayar başında atıştırmayın

Temizliği yapılmayan bilgisayar klavyeleri ve mouse’ların çeşitli mikroorganizmalar barındırdığı, bilgisayar başında bir şeyler yerken bu mikroorganizmaların vücuda alınmasının, diş eti iltihabından ishale kadar çeşitli hastalıklara sebep olabileceği bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri