Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Delgado sözünde durdu

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında sahasında İsviçre şampiyonu FC Zürih'i ağırlayan ve aldığı 20'lık galibiyetle adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdıran Beşiktaş'a övgü geldi.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), resmi internet sitesinde yer alan yazıda ''Delgado, maç öncesinde verdiği gol sözünü tuttu'' başlığı kullanılırken, daha önce FC Basel'de forma giyen Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Matias Delgado'nun Basel'den sonra Beşiktaş'ta da Zürih'i avladığını kaydetti.

1 GOL SÖZÜ VERDİ 2 ATTI

Delgado'nun 2.5 yıl Basel forması giydiğini yazan internet sitesi, İsviçre Ligi'nde 2005-2006 sezonunun son gününde Zürih'in, şampiyonluğu Basel'in elinden aldığına ve Delgado'nun Beşiktaş'a şampiyon bir takımdan gelmemesine sebep olduğuna dikkat çekerek, maçtan önce Beşiktaşlı futbolcunun Zürih'e gol atma sözü verdiğini hatırlattı. Delgado'nun sadece 1 gol atma sözü verdiğini, ancak maçta bunu ikiye çıkardığı ifade edilen sitede, Beşiktaş'ın Zürih'ten daha güçlü olduğunu kanıtladığı belirtildi. Delgado'nun İsviçre'deki maçta da gol attığını hatırlatan internet sitesi, İstanbul'da Beşiktaş'ın birçok gol şansı bulduğunu, ancak bunlardan sadece ikisini değerlendirebildiğini yazdı.

31.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KRİTİK GOLLERİN ADAMI

  Belçika basını: 4 dakikada teslim olduk

  Delgado sözünde durdu

  Nobre kadro dışı bırakıldı

  BEŞİKTAŞ'ta bayram sevinci

  Fenerbahçe'nin kılavuzu Alex

  Türkiye 4 yıl aradan sonra 2 takımla var

  UEFA 1. tur kuraları bugün çekiliyor

  Süper Kupa bugün sahibini buluyor


 Son Dakika Haberleri