Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico: Kimseden korkmuyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Fenerbahçe gibi bir takımın hedeflerinin küçük olamayacağını, yüksek düşünmeleri gerektiğini ifade ederek, ''Belçika şampiyonuna karşı kazandık. Adımızı bir üst tura yazdırdık. Artık sıra diğer şampiyonlara geldi'' dedi.

Brezilyalı çalıştırıcı, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yer rakipleri İnter, PSV ve CSKA Moskova'nın yer aldığı grubun ''Şampiyonlar Grubu'' olarak adlandırılabileceğini ifade ederek, bütün rakiplerine saygı duyduklarını, hiçbir rakipten korkmadıklarını söyledi.

Güzel sonuçlar elde edeceklerine inandığını belirten Zico, ''Her rakibimize saygı duyuyoruz, fakat hiçbir rakipten de korkmuyoruz. Enerjimizi güzel bir şekilde harcayarak, güzel sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum'' diye konuştu. Zico, gruptan çıkmak için kaç puanın yeterli olacağı sorusunu, ''Bunu söylemek zor. Bu daha fazla grup içinde ortaya çıkacak skorlara göre değişebilir'' diyecevapladı.

Zico, Şampiyonlar Ligi'ne kalınması halinde yönetim kurulunun transfer düşündüğü ve bu konudaki durumun ne olduğu ve takımdan bir oyuncuya teklif gelmesi durumunda kendisinin nasıl davranacağı şeklindeki sorulara kısa bir cevap vererek, ''Bu konu tamamen başkanımızı ilgilendiriyor, söylemiştim'' dedi.

Zico, Fenerbahçe'de aldığı başarılı sonuçlara rağmen eleştirilmesiyle ilgili soruya, şöyle cevap verdi: ''Öyle profesörler var ki, kendilerini profesör diye adlandırıyorlar, futbol topuna hiçbir şekilde değmemişler. Senelerdir futbolun içindeyiz. Futbolu bildiğimiz için bazı şeyler yapmaya çalışıyoruz. Eleştirilere kulak asmıyor, yalan oldukça bunlara kafamı takıyorum.''

01.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FUTBOLDA ZAFER HAFTASI

  UEFA'da yeni rakipler

  Zico: Kimseden korkmuyoruz

  Lugano gitmiyor

  Efes Pilsen taraftarı Avrupa'nın en iyisi

  Nonda 2 yıl G.Saray'da

  Beşiktaş-Kayseri

  Haydi Elvan

  Benitez: Beşiktaş taraftarı mükemmel

  G.Antep, G.Saraylı Ergün'le anlaştı


 Son Dakika Haberleri