Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

12 DEV ADAM İSPANYA'DA

A Millî Erkek Basketbol Takımı 3-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek 35. Avrupa Şampiyonası finallerine katılmak üzere İspanya'ya gitti. Türkiye, 3 Eylül Pazartesi günü Litvanya, 4 Eylül Salı günü Almanya, 5 Eylül Çarşamba günü de Çek Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 35. Avrupa Şampiyonası finallerine katılmak üzere İspanya'ya gitti. 3-16 Eylül tarihlerinde 16 takımın katılımıyla İspanya'da gerçekleştirilecek finallerde yer alacak ''12 Dev Adam'', özel uçakla bu ülkeye hareket etti. Turkcell bandosunun İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan ''12 Dev Adam'' marşıyla uğurladığı millileri, aile ve yakınları da yalnız bırakmazken, havalimanındaki turistler de büyük ilgi gösterdi.

HEDEF, OLİMPİYAT VİZESİ

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, İspanya'da düzenlenecek 35. Avrupa Şampiyonası'nda asıl hedeflerinin, 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları'na katılabilecek bir sonuç almak olduğunu söyledi. Şampiyonada bu amacı taşıyan çok sayıda takımla mücadele edeceklerini anlatan Demirel, Türkiye'nin geçen yıl Japonya'da Dünya 6.'sı olurken sergilediği oyun ve mücadeleyi tekrarlayarak, hedefine ulaşacağına inandığını kaydetti.

DUALARINIZI BEKLİYORUZ

Türk Milli Takımı'nın iyi bir hazırlık dönemini geçirdiğinin altını çizen Demirel, ''Hocamız da takıma güveniyor. Oldukça arzulu ve istekli bir takımız. Olimpiyatlara katılmak istiyoruz'' diye konuştu. Kadroda yer alan pek çok oyuncunun kariyerlerine bir de olimpiyat oyunları başarısı eklemek arzusunda olduğunu ifade eden Demirel, Türk sporseverlerden de takım için hayır dualarını eksik etmemelerini istedi.

OYUNCULARIN GÖRÜŞLERİ

Milli takımın tecrübeli oyuncularından kaptan İbrahim Kutluay, öncelikli hedeflerinin ilk gruptan en iyi dereceyle 2. gruba yükselmek olduğunu vurgulayarak, ''Bunu gerçekleştirebilirsek, iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Çok iyi çalıştık. Turnuvaya iyi başlamak istiyoruz'' dedi. Hidayet Türkoğlu ise, ''Hedefimiz her zaman olduğu gibi zirve. En iyi yere gelmek istiyoruz'' diye konuştu.

İLK MAÇ LİTVANYA İLE

Türk Milli Takımı, finallerde (C) Grubu'nda yer alırken, ilk maçlarını Palma de Mallorca kentinde oynayacak. Türkiye, 3 Eylül Pazartesi günü Litvanya, 4 Eylül Salı günü Almanya, 5 Eylül Çarşamba günü de Çek Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek.

VOLEYBOLCULAR RUSYA'YA UMUTLU GİTTİ

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası finallerine katılmak üzere Rusya'ya gitti. Milli Takım Antrenörü Işık Menküer, şampiyonaya iyi hazırlandıklarını belirterek, ''Grubumuz güçlü ama biz de güçlü takımız'' dedi. Maçlarını (B) grubunda Moskova'da yapacak olan Türkiye'nin grubunda Belçika, Rusya ve Polonya yer alıyor. Milliler, şampiyonadaki ilk maçlarını 7 Eylül'de Rusya ile oynarken, 8 Eylül'de Polonya, 9 Eylül'de de Belçika ile karşı karşıya gelecek.

02.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  12 DEV ADAM İSPANYA'DA

  F.Bahçe, OFTAŞ karşısında

  Vestel, G.Saray'ı ağırlıyor

  Ayhan'dan geri adım

  Trabzon, Ersen'i Huelva'ya verdi

  Trabzon'dan Nobre atağı

  Malta ve Macar mesaisi başlıyor

  Hakan Şükür 36 yaşına girdi


 Son Dakika Haberleri