Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Irak savaşına bir eleştiri daha

İngiltere’nin Irak savaşının başladığı dönemdeki Genelkurmay Başkanı Sir Michael Jackson’dan sonra, Irak’ta savaş sonrası politikalar konusunda çalışan en kıdemli subay olan emekli Tümgeneral Tim Cross da ABD’yi sert dille eleştirdi ve Washington’un Irak politikalarının “ölümcül hatalarla malul olduğunu” söyledi.


İngiltere, çocuk suçlularla boğuşuyor

İngiltere’de 10 yaşın altındaki 3 bin çocuğun geçen bir yıl içinde suç işlediği, ancak yaşlarının çok küçük olması sebebiyle bu suçların yargıya yansı

ABD, İngilizlerin Basra’yı terk edeceğine inanıyor

İngiltere’de yayımlanan The Sunday Times gazetesi, ABD yetkililerinin İngiliz ordusunun gelecek ay kadar yakın bir zamanda Basra’nın kontrolünü Irak a


  Guardian’dan ürperten iddia

İngiliz ordusunun 1930’lu yıllarda yüzlerce Hindu asker üzerinde hardal gazının etkilerini araştıran denemeler yaptığı bildirildi.


  İran’dan BM’ye tavır

İran, BM Güvenlik Konseyinin ülkesine karşı yeni bir yaptırım kararı alması durumunda, Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu ile işbirliğini “gözden geçireceğini” ve “yeni seçenekler arayacağını” açıkladı.


  Devrim Muhafızları komutanı değiştirildi

İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Devrim Muhafızları Komutanı Rahim Safavi’yi görevden alarak, yerine yeni bir komutan atadı.


  Lübnan’da çatışma: 28 ölü

Lübnan’ın kuzeyinde Nehr el Bared’deki Filistin mülteci kampı yakınında çıkan çatışmalarda 28 militan, güvenlik güçleri tarafından öldürüldü.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri