Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Geçen sezonu arıyor

2007-2008 sezonuna kötü bir başlangıç yapan Zico yönetimindeki Fenerbahçe geçen sezonun ilk 4 haftasına göre daha az puan topladı. Geçen sezon ilk 4 haftada 11 gol atıp, 3 gol yiyen sarı kanarya bu sezon 4 gol atıp, 4 gol yiyerek ‘0’ averaj yaptı..


Terim: Hedef 2 maçta 6 puan

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Malta ile yapacakları maçta sürprize ve sıkıntıya yer vermeyecek bir

Hakan rekora doymuyor

Çaykur Rizespor maçında 2 gol atarak ligde Metin Oktay'a ait olan Galatasaray forması altında en çok gol atan futbolcu ünvanını ele geçiren Hasan Şükü


  Kocaman: Hasan Şaş'ı istemedik

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Hasan Şaş ile ilgili çıkan haberler doğru değil. Otel lobisindeki bir ziyareti böyle yorumlamak çok yanlış'' dedi.


  Necati Ankaraspor'da

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan golcü futbolcu Necati Ateş ile sol kanat oyuncusu Orhan Ak, Ankaraspor'la anlaştı.


  Beşiktaş amigosu öldürüldü

Beşiktaş taraftar grubu "Çarşı" nın önde gelen isimlerinden Ferdi Arslan (27), İstanbul'da daha önceden tartıştığı kişiler tarafından silahla vurularak öldürüldü.


  Elmalı güreşleri kavgalı bitti

Türkiye'nin en eski spor organizasyonlarından 655. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri'nde final karşılaşmaları gergin geçti.


  Nihat: Sakatlığım tamamen geçti

İspanya'nın Villarreal takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci, geçirdiği uzun sakatlık döneminin ardından futbola tekrar dönmenin kendisi için çok sevindirici olduğunu belirtti.


  Vestel'e sponsorluktan ‘çekilme’ baskısı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararını gerekçe göstererek Galatasaray maçından sonra sponsorluktan çekilen Vestel Şirketler Grubu'na, Manisa halkından geri dön çağrısı geldi.


  Potada Almanya önündeyiz

35. Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda (C) Grubu'nda Türkiye'nin bugünkü rakibi Almanya, (A) millilere ''ters'' geliyor.


  Cepten yediler


  Servet'le olmuyor


  Eskişehir geliyor



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri