Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Milliler Malta önünde

Resmi ve özel son 4 maçında galip gelemeyen, son 2'sinde gol bile atamayan A Milli Takımı bugünkü Malta maçında hep 3 puan, hem de gollü galibiyet peşinde. ATV, saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı naklen yayınlayacak. Milliler şimdiye kadar oynadığı maçlarda 150 galibiyet, 103 beraberlik, 183 yenilgi aldı.


Hakan Şükür yeni rekora göz dikti

Milli Futbol Takımı forması altında birçok başarıya imza atan, son olarak da 241 golle, lig tarihinin en golcü oyuncusu rekorunu eline geçiren Hakan

Macaristan maçı biletleri satışa çıktı

A Milli Futbol Takımı'nın, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda, 12 Eylül Çarşamba günü Macaristan ile İstanbul'da yapacağı maçın biletleri satışa


  12 Dev Adam bugün yine üzecek mi?

Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda sürprizlerle geçen ilk tur maçlarının ardından, ikinci tura yükselen 12 takımın mücadelesi bugün E Grubu’nda oynanacak maçlarla başlıyor. Milliler, ilk maçında bugün saat 22.30’da Slovenya ile karşılaşacak.


  Beşiktaş dünyada 32. sıraya yükseldi

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de gruplara kalan Beşiktaş, dünyadaki futbol takımları sıralamasında yükselişe geçti.


  Ersen İspanya'da oynamak istiyor

İspanya'nın Recreativo Huelva takımına transferi gündeme gelen, ancak Trabzonspor'da kalan Ersen Martin, ''Moral olarak kendimi çok kötü hissediyorum, hayalim İspanya'da oynamak'' dedi.


  Kezman: Türk medyası zalim

Fenerbahçeli futbolcu Mateja Kezman, Fenerbahçe'ye geldiğinden bu yana hakkında medyada yer alan haberler nedeniyle, bundan böyle basına konuşmama kararı aldı.


  Daum Köln Stadında evlendi

Alman İkinci Futbol Ligi takımlarından 1. FC Köln'ün teknik direktörü Christoph Daum (53), birlikte yaşadığı Angelica (42) ile Köln RheinEnergi Stadı'nda evlendi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri