Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

3G ihalesi Türkcell’in

“Görüntülü telefon” olarak da bilinen “Üçüncü Nesil Mobil İletişim Sistemleri (3G)” kurulmasını öngören ihale sonuçlandı. İhaleye katılan tek firma olan Turkcell, en geniş ve en yüksek frekans imkanı sağlayan A tipi lisansı kazandı.


Yabancı ilgisi rekor kırdı

Geçen yıl Ağustos sonunda 37.286 seviyesinde oluşan İMKB endeksi, özellikle yabancı alımlarıyla hızlı bir yükseliş trendi yaşayarak bu yıl Temmuz sonu

Tüketicilerin bankalara borcu 8.1 milyar YTL’ye ulaştı

Bankaların 31 Ağustos itibariyle tüketici kredisi alacakları 522 milyon YTL artarak 57.4 milyar YTL’ye çıktı. Tüketicilerin bankalara olan borcu ise 6


  IMF Türkiye temsilciliğinde değişiklik

Uluslararası Para Fonu (IMF) Türkiye Yerleşik Temsilciliği’nde değişiklik yapıldı. Devlet Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, görev süresi geçen ay dolan Hugh Bredenkamp’ın yerine Hüseyin Samiei’nin atandığı bildirildi.


  Camsil, Mevlânâ Kültür Merkezi’ni temizliyor

Bir Sultanlar Grup markası olan Camsil, 2007 Mevlânâ Yılı boyunca Konya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mevlânâ Kültür Merkezi’nin dış cephe temizliğini üstleniyor.


  Baykan Kombi atağa kalktı

Üretimini yaptığı ürünleri birçok ülkede kendi markası ile tüketicilerle buluşturmayı ve böylece bir dünya markası olmayı hedefleyen Baykan, ısıtma sektöründe hızla ilerliyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri