Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

12 Dev Adam bugün yine üzecek mi?

Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda sürprizlerle geçen ilk tur maçlarının ardından, ikinci tura yükselen 12 takımın mücadelesi bugün E Grubu’nda oynanacak maçlarla başlıyor. Milliler, ilk maçında bugün saat 22.30’da Slovenya ile karşılaşacak.

Almanya ve Litvanya ile birlikte 2. turda F Grubu’nda yer alan Türkiye, D Grubu’nu ilk üç sırada bitiren Slovenya, Fransa ve İtalya ile çeyrek finale kalmak için mücadele edecek. Milliler, ilk maçında bugün saat 22.30’da Slovenya ile karşılaşacak.

SLOVENYA'YA ÜSTÜNLÜK YOK

(A) Milli Basketbol Takımı, tarihinde Slovenya ile bugüne kadar yaptığı 12 maçta, 8 yenilgi, 4 galibiyet aldı. Rakibiyle ilk kez İspanya'daki Barcelona Olimpiyat Oyunları elemelerinde 25 Haziran 1992'de karşılaşan Türkiye, Slovenya'ya 8279 yenilmişti. Geride kalan 12 maçta Slovenya potasına toplam 882 sayı atan Türkiye, kendi potasında ise 935 sayı gördü. Tarihinde Slovenya'ya karşı başarılı sonuçlar alamayan Türkiye, 4 galibiyetin 3'ünü başantrenör Bogdan Tanjeviç döneminde elde etti. Tanjeviç döneminde rakibiyle 5 kez karşı karşıya gelen ''12 Dev Adam'', son 3 maçtan galibiyetle ayrıldı.

08.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Milliler Malta önünde

  Hakan Şükür yeni rekora göz dikti

  Macaristan maçı biletleri satışa çıktı

  F.Bahçeli Edu'nun milli takım sevinci

  12 Dev Adam bugün yine üzecek mi?

  Beşiktaş dünyada 32. sıraya yükseldi

  Ersen İspanya'da oynamak istiyor

  Kezman: Türk medyası zalim

  Daum Köln Stadında evlendi


 Son Dakika Haberleri