Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Gazze’de genel grev

Hamas’ın, El Fetihlilerin toplu kıldığı Cuma namazlarını yasaklaması ve Cuma namazı sırasında meydana gelen şiddet olaylarından sonra FKÖ’nün genel grev çağrısı üzerine Gazze Şeridinde dün sabah genel grev uygulaması başladı.


İsrailli neonaziler

İsrail’de polis, Petah Tikva’da, yerel bir “Neo Nazi” hücresinin üyeleri oldukları şüphesiyle, 17 ila 19 yaşlarında 8 İsrailli genci tutukladı. Gençl

Maliki: Komşularımız daha fazla çaba göstersin

Irak Başbakanı Nuri el Maliki, ülkesindeki güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için komşu ülkelerin daha fazla çaba göstermeleri gerektiğini söyledi.


  İsrail, Hamaslı yöneticiyi kaçırdı

İsrail özel timlerinin, Hamas’ın askerî kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları’nın üst düzey yetkilisini kaçırdığı bildirildi.


  Darfur’a Libya desteği

BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Sudan’ın Darfur bölgesindeki soruna nihaî çözüm oluşturma konusunda Libya’nın desteğini aldığını söyledi.


  Rumlarda 5 Eylül kavgası

Kıbrıs Rum kesiminde Şubat 2008’de yapılacak seçimde başkan adayı olan Rum Meclis Başkanı ve AKEL Genel Sekreteri Dimitris Hristofyas, Rum yönetimi lideri Tasos Papadopulos’u, KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’la 5 Eylül’de, “şartlar olgunlaşmadan ve hazırlık yapılmadan” görüştüğü için eleştirdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri