Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İKÖ’den ticarî adım

İslâm Konferansı Örgütü (İKÖ) Üyesi Ülkeler Arasında Tercihli Ticaret Sistemi (TPSOIC) Ticaret Müzakere Komitesi İkinci Tur Dördüncü toplantısı, bugün Ankara’da başlıyor. Sheraton otelindeki TPSOIC Ticaret Müzakere Komitesi İkinci Tur Dördüncü Toplantısı, 12 Eylül’e kadar sürecek.


Fırsatçı zam yapıyor

Tüketiciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Kemal Özer, son 15 günde gıda maddelerinde aşırı fiyat artışları yaşandığını hatırlatarak, “Bunun en büyük

Fakirin enflasyonu daha yüksek

DİSK’e bağlı Birleşik Metal-İş Sendikası tarafından yapılan araştırmada, gıda fiyatlarındaki artış sebebiyle geçen ay enflasyonun en yoksul kesim için


  Türkiye’nin Bill Gates’leri aranıyor

MÜSİAD’ın, Türkiye’nin Bill Gates’lerini ortaya çıkarmak için düzenlediği “Bilgi Teknolojileri Proje Yarışması” (Biltronik) Genel Merkez binasında gerçekleşen basın toplantısı ile start aldı.


  Karayolları, atıl duran taşınmazlarını satıyor

Karayolları Genel Müdürlüğü atıl vaziyette duran taşınmazları, Maliye Bakanlığından gelen talep doğrultusunda satışa çıkardı.


  Balık avı verimsiz başladı

Giresun Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Necipoğlu, Karadeniz’de balık avının, bu sezon verimsiz başladığını söyledi.


  Salim Uslu, yeniden genel başkan

Hak-İş’e bağlı Öz Gıda-İş Sendikası’nın 11. Olağan Genel Kurulu’nda Salim Uslu yeniden genel başkanlığa seçildi.


  Kapıkule’de TIR kuyruğu

Kapıkule Sınır Kapısından yurt dışına çıkış yapmayı bekleyen 440 civarında TIR, 11 kilometre uzunluğunda kuyruk oluşturdu.


  İEF kapılarını kapattı

Bu yıl 76. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), dün kapıları kapattı. Fuarı 7 Eylül günü itibarıyla 1 milyon 108 bin 721 kişi gezdi. Ziyaretçi sayısının geçen yılın üzerinde bir rakamla yaklaşık 1 milyon 400 bine ulaşması bekleniyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri