Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Şairler buluştu

Nevşehir Valiliği, Nevşehir Belediye Başkanlığı ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Ürgüp Belediyesi’nin de katkıları ve Ürgüp’de yerel olarak yayın yapan Ürgüp FM tarafından organize edilen 2. Kapadokya Şairler Buluşması gerçekleştirildi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen 2. Kapadokya Şairler Buluşmasına Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir Emniyet Müdürü İsmail Güzeldemirci, Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa,Ürgüp Belediye Başkanı Kasım Uğur'un yanı sıra Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen 50 yi aşkın şair katıldı.

Faaliyetler kapsamında düzenlenen Kapadokya Şiir Yarışmasında Bülent Gündoğan birinciliği, Nihat Malkoç ikinciliği ve Şengül Vural da 3.’lüğü elde ettiler. 6 kişilik jüri tarafından belirlenen şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa ve Nevşehir Emniyet Müdürü İsmail Güzeldemirci tarafından verildi.

2. Kapadokya Şairler Buluşmasında daha sonra şairler şiirlerini seslendirdiler.

11.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yolu İpek, mazisi 5 asır

  Şairler buluştu

  Türkiye, 2008’de fuar fuar gezecek

  Karacaoğlan Şelâle Şiir Akşamları sona erdi


 Son Dakika Haberleri