Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Gençlerin gözüyle Ramazan

“Oruç ayı”, “Kur’ân ayı”, “Duâ ayı” gibi sıfatlarla andığımız bir Ramazan ayı daha geldi çattı. Bu ay öyle özel, öyle mübarek bir ay ki, yılın 11 ayında “dünya”yı hayatlarının merkezine koyan pek çok mü’min Ramazan’ın gelmesiyle Allah’a kul olmanın, O’na el açmanın, O’nun için aç kalıp, O’nun için yiyip içmenin lezzetini yaşar.



Ödemiş’te fuar coşkusu

ÖDEMİŞ - 3 Eylül günü başlayan 23. Ödemiş Fuarı, 13 Eylül Çarşamba günü sona eriyor. Gıdadan giyime her türlü malzemenin sergilendiği fuar halkın yoğun ilgisini çekiyor.



150 tarihî eser onarıldı

Konya Vakıflar Bölge Müdürü İbrahim Genç, müdürlük olarak 3 yılda mülkiyetleri altındaki 150 tarihî eserin onarım ve restorasyonunu gerçekleştirerek, Anadolu’da en fazla restorasyon yapan kent olduklarını söyledi.



Vuslat İslam fobisini masaya yatırıyor

Vuslat dergisi 75. sayısında “İslâm Fobisi” başlığıyla Eylül ayında da okuyucularıyla buluşuyor. Dergi 11 Eylül olayından sonra dünya da yükselen İslâm düşmanlığı konusunu enine boyuna masaya yatırıyor.



40 ülkeye dâvetiye

Özel günlerin habercisi dâvetiyeleri ‘’Hatıralar Koleksiyonu’’ adı altında tescilleyen bir firma, yurt dışındaki temsilcilikleri aracılığıyla yılda ortalama 300 bin dâvetiye ihraç ediyor.



Osmaniye’de tarih sempozyumu

Osmaniye Kültür ve Turizm Müdürlüğü öncülüğünde 25-26 Ekim tarihlerinde 1. Osmaniye Tarihi Sempozyumu düzenlenecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri