Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ekonomi ciddî sınavda

İngiltere’de yayımlanan Financial Times gazetesi dünyada ekonomik şartların bozulmakta olduğu dönemde Türkiye ekonomisinin ciddî bir sınavdan geçtiğini yazdı.


Mikro reformlar gecikmesin

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Kemal Özgen, ekonomide büyüme hızının düşmesi ve cari açığın artmasının, başta sanayi politikası olmak

İhtiyacından fazla alma, fiyatlar artmasın

Sebze meyve komisyoncuları, vatandaşı Ramazan ayının ilk günlerinde yaşanabilecek sunî fiyat artışlarına karşı uyardı.


  Daha fazla Çin sermayesi gelebilir

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, ileride Türkiye’deki enerji ve altyapı yatırımlarında daha fazla Çin sermayesi görülebileceğini belirterek, ‘’Bor ve enerjide somut projeler olacak’’ dedi.


  Lenovo, Kıbrıs bayileri ile bir araya geldi

Dünyanın en büyük üç bilgisayar üreticinden biri olan Lenovo, Kıbrıs piyasa dinamikleri doğrultusunda stratejiler geliştirip, Kıbrıs bayilerine çok daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yaklaşık 60 Kıbrıs bayisi ile buluştu.


  İthal keresteler yakıldı

Ukrayna’dan ro-ro seferiyle Zonguldak Limanı’na getirilen 2 tırdaki dış karantina mevzuatına aykırı olduğu belirlenen 80 metreküp inşaat kerestesi, Türkiye Taşkömürü Kurumunun (TTK) döküm sahasında yakılarak imha edildi.


  Dolar, kazandırdı

Bu yılın Ağustos ayında finansal yatırım araçları arasında en yüksek reel getiriyi, aylık bazda “dolar”, yıllık bazda “borsa” sağladı. Aylık bazda dolar yatırımcısına yüzde 2,68, yıllık bazda borsa endeksi yüzde 20,12 kazandırdı.


  Hero Baby’den organik mama

Bebek beslenme uzmanı Hero Baby; geniş ürün yelpazesine bir ilk daha ekledi. Hero Baby, organik üzüm suyu ile lezzetlendirilmiş, şeker ilâvesiz organik kavanoz maması ve organik kaşık maması geliştirerek, Türkiye’de üretim yapan ilk şirket oldu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri