Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ülker, çocuk bezi sektöründe

Ülker Grubu Başkanı Ali Ülker, şu anda dağıtımını yaptıkları Komili markasını satın almalarının söz konusu olabileceğini bildirdi. Ülker Şirketler Topluluğu, ‘’Baby Star’’ markasıyla çocuk bezi sektörüne girdi.

Ali Ülker, Conrad Otel’de ‘’Baby Star’’ markasının tanıtıldığı basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevaplarken, gıda alanında hala bazı boşluklar bulunduğunu ifade etti.

Ülker Grubu’nun gıdada içinde yer almadığı 1-2 kategori olduğunu belirten Ülker, ‘’Gıda alanında stratejik ortaklıklarımız olabilir’’ diye konuştu.

Ülker Grubu şirketlerinden Atlantik Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin Komili ürünlerinin dağıtımını yaptığını ve Komili ile bir dağıtım sözleşmesi bulunduğunu belirten Ülker, Komili markasını satın alıp almayacakları sorusunu şöyle yanıtladı: ‘’Biz, komili markasının müşterilerle iletişimi nedir, tüketiciler için ne gibi değer ifade ediyor? Bunu araştırıyoruz. Bizi tatmin ederse Komili ürünleriyle ilgili genişlenebilir. Komili markasını satın alma söz konusu olabilir.’’

Topluluk içinde yatırım kararlarını, stratejik departmanın analizinden sonra, sağlam adımlar çerçevesinde aldıklarını vurgulayan Ülker, kişisel bakım kategorisinde, örneğin kozmetik alanına da girebileceklerini, bu gibi konularda ortaklıklarla gitmeyi tercih ettiklerini söyledi.

Ali Ülker, ‘’Kişisel bakımda, konusunda uzman, belli bir pazar payına, belli bir büyüklüğe gelmiş ama daha fazla işi büyütmekte zorlanan firmalarla stratejik işbirliğine gitmeyi düşünüyoruz’’ dedi.

/ İSTANBUL

13.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Enerji sektörü iştah kabartıyor

  Derince Limanı özelleşti

  Ülker, çocuk bezi sektöründe

  TOFAŞ, kapasite arttıracak

  ‘Ramazan zammı’na tepki

  Koçer, TOBB Başkan Yardımcısı oldu

  Otellerin gözü zengin müşterilerde


 Son Dakika Haberleri