Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

TRABZON'UN BAŞI DERTTE

İspanya 1. Lig takımlarından Recreativo Huelva Kulübü'nün, "Ersen Martin'in bonservis bedeli için Trabzonspor'a gönderdiği 1 milyon doların FIFA tarafından bloke edildiği'' yolundaki haberler Trabzon'da şok etkisi yaptı. Kulüp Genel Saymanı Emin Kahraman, "Kulübümüze ulaşan resmi bir yazı yok" demekle yetindi.

Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Emin Kahraman, Ersen Martin'in bonservis bedeli ile ilgili FIFA tarafından kendilerine ulaşan resmi bir belge ya da yazı olmadığını söyledi. Kahraman, yaptığı açıklamada, ulusal basında yer alan ''Ersen Martin'in bonservis bedeli için Trabzonspor'a gönderilen 1 milyon doların FIFA tarafından bloke edildiği'' yönündeki haberleri değerlendirdi. Trabzonspor Genel Saymanı Kahraman, ''Kulübümüze ulaşan resmi bir belge ya da yazı yok'' dedi. Kahraman, bu tür söylentilerin Ersen Martin'e zarar verdiğini de kaydetti.

ERSEN HUELVA'YA GELECEK

İspanya 1. Futbol Ligi (LaLiga) takımlarından Recreativo Huelva'nın kulüp başkanı Francisco Mendoza, ''Ersen, Recreativo'da oynayacak'' iddiasında bulundu. İspanyol basınında yer alan demeçlerinde Mendoza, ''Eğer Allah isterse, Ersen kısa zamanda Huelva'ya gelecek. Yargılama olmayacağını hesaba katmalıyız. Açık seçik ortada olan sadece tek bir şey var, o da bir taraf kurallara uygun olarak hareket ederken, diğer taraf çocuk gibi oyun oynadı'' açıklamasında bulundu.

2-3 HAFTADA SONUÇ ÇIKAR

FIFA'nın sonunda ''doğru'' kararı verip Recreativo'yu haklı bulacağını savunan Mendoza, ''Hiçbir zaman Ersen'i satmak istemediler, ama aynızamanda onu memnun etmeye çalıştılar. Bu şekilde 31'i günü paranın gelmesini önlediler'' diyerek Trabzonspor'u eleştirdi. FIFA'da bu tip işlerin zaman aldığını 2 veya 3 haftada sonuç çıktığını ifade eden Recreativo başkanı, ''Daha fazla zorlanamaz, çünkü daha birçok kişi toplantı yapacak. Bekleyeceğiz'' dedi.

Doğan: Ersen'e ihtiyacımız var

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yaptıkları kampın, çok faydalı ve verimli geçtiğini söyledi. Ersen Martin'in sakatlığının devam ettiğini, düzeldiği takdirde takımda yerini alacağını belirten Doğan, Ersen Martin'in hazır olduğu zaman takımda olacağını, kendisine ihtiyaçlarının bulunduğunu söyledi. Doğan, Ramazan ayı nedeniyle oruç konusunda futbolcularla konuştuklarını ifade ederek, ''Kimsenin dini inançlarına baskı oluşturmak söz konusu değil. Mantıklı olarak hareket etmek gerekiyor'' diye konuştu.

13.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  TRABZON'UN BAŞI DERTTE

  Yeni Bakandan spora destek

  Aykut Kocaman 3 puana hasret

  Marsilya Beşiktaş'a 2.600 bilet ayırdı

  Fenerium'da yüzde 25 indirim

  Sakaryalı futbolcular bağış yaptı

  Metin Oktay için özel koleksiyon hazırlandı

  Suluova şenliğinde Kırkpınar coşkusu


 Son Dakika Haberleri