Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Teravih coşkusu

Türkiye ve diğer İslâm ülkeleri gibi Batıda da teravih coşkusu yaşanıyor. Karikatür kriziyle gündeme gelen İsveç’in başkenti Stockholm’de yaşayan Müslümanlar da, Ramazan ayının ilk teravihi için camilere akın ettiler. Viyana’da da Müslümanlar, ülkedeki diğer camilerde olduğu gibi, Avusturya'nın minareli tek camii olan İslâm Merkezinde saf tutarak ilk teravih namazını coşku ve huşû içinde eda ettiler.


Endonezya, hâlâ sallanıyor

Endonezya’nın Sumatra adası, önceki gün Richter ölçeğine göre 8,4 büyüklüğündeki depremin ardından çeşitli büyüklükteki artçı sarsıntılarla sallanmaya

Ahmedinejad: Biz bombalara karşıyız

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, İran’ın atom bombasına ihtiyacı olmadığını söyledi.


  El Kaide tehdidi artabilir

Uluslararası Stratejik Araştırmalar Enstitüsü (IISS) tarafından hazırlanan bir raporda, El Kaide terörü tehdidinin her zamanki kadar yüksek olduğu ve daha da artacağı görüşü dile getirildi.


  Sırbistan savaşmayacak

Sırbistan Devlet Başkanı Boris Tadiç, “Sırbistan Kosova’da savaş yapmayacak” dedi.


  Japonya, yeni başbakanını arıyor

Japonya’da Başbakan Şinzo Abe’nin ani istifasının ardından, iktidardaki Liberal Demokratik Parti yeni genel başkanını bu ay sonunda seçeceğini açıkladı.


  Lübnan devlet başkanlığına, Suriye karşıtı aday

Lübnan’da parlamentodaki Suriye karşıtı çoğunluğun oluşturduğu koalisyonun üyesi Nasip Lahud, devlet başkanlığına aday olduğunu açıkladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri