Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Asgarî ücretli fitreye muhtaç

Hak-İş Konfederasyonu’nun, bir kişinin günlük gıda ihtiyacı baz alınarak; 2007 yılı için günlük en az 5 YTL olarak belirlenen fitre miktarını dikkate alarak yaptığı hesaplama, asgarî ücretli bir ailenin fitreye muhtaç olduğunu ortaya koydu.


Fındık üreticisinin tercihi, TMO

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinin (FİSKOBİRLİK) yaşadığı kaynak sıkıntısından dolayı, son 2 yıldır fındık alımı ile görevlendirilen ve ürün

Trakya’da 700 milyon metreküp doğalgaz üretilecek

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Trakya Bölge Müdürü Adnan Eroğlu, Trakya’da bu yıl 700 milyon metreküp doğalgaz üreteceklerini söyledi.


  Petrol fiyatları 80 doları aştı

ABD ham petrolü 80 dolar 18 sentle seans içi rekoru kırarken, günü 1 dolar 68 sentlik artışla tarihin en yüksek kapanış seviyesi olan 79 dolar 91 sentte tamamladı.


  Türkiye Finans sermaye arttırdı

Türkiye Finans, sermayesini 285 Milyon 453 Bin 382 YTL’den, 292 Milyon 046 Bin 704 YTL’ye yükseltti.


  Şekerde, kamunun payı azalıyor

Özelleştirmeye hazırlık süreci 2008 yılı sonuna ertelenen Türkiye Şeker Fabrikalarının (TÜRKŞEKER), şeker piyasasındaki satış payı giderek azalıyor.


  Belçikalı Balta Türkiye’yi üretim üssü seçti

Avrupa’nın en büyük duvardan duvara halı üreticisi Belçikalı Balta Grup, Uşak’taki yatırımlarına bir yenisini ekledi. Şirket, iplik dokuma firmasından sonra şimdi de halı fabrikası kurdu. 11 milyon Euro’ya mal olan fabrikada yılda 1 milyon metrekare halı üretilecek ve ürünlerin tamamı ihraç edilecek.


  Ekonomide yeni dert: Dezenflasyon

IMF’nin yayın organlarından Survey dergisi Türkiye’de büyük cari işlemler açığı ve yavaşlayan dezenflasyonun yeni sorunlar gibi göründüğünü yazdı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri