Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.BAHÇE'NİN KAYBI AĞIR

Süper Ligin 5 haftalık bölümünde 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan sarı-lacivertliler 7 puan kaybederken, 900. galibiyet için bekleyiş sürüyor.

Süper Lig'de sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de, puan kayıpları sürüyor. Ligin 4. haftasında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen sarı-lacivertli ekip, Kadıköy'deki Çaykur Rizespor maçında da 1-1'lik eşitliğe razı oldu. Rakibi karşısında 14. dakikada yediği golle 1-0 geriye düşen sarı-lacivertliler, 37. dakikada durumu 1-1'e getirdiği maçın kalan 53 dakikalık bölümünde, sahasına kapanan rakibi önünde gol yollarında etkili olamadı. Ligin son 2 haftasında aldığı beraberliklerle 4 puan yitiren sarı-lacivertli ekip, 19 Eylül Çarşamba günü Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yapacağı FC Inter karşılaşması öncesi taraftarında düş kırıklığı meydana getirdi.

YENİ SİSTEM YARAMADI

Teknik direktör Zico'nun sistem değişikliği Fenerbahçe'ye yaramadı. Üçlü savunma ve çift forvet kurgusuyla karşılaşmaya başlayan sarı-lacivertli ekip, maçın 14. dakikasında savunmasındaki boşluktan kalesinde bir gol gördü. Bu sezon ligde sahasında 3. maçına çıkan sarı-lacivertli takım, Kadıköy'de ilk kez puan yitirmiş oldu.

GOL AVERAJI YAPAMADI

Ligin 5 haftalık bölümünde rakip filelere 5 gol atıp, kalesinde de 5 gol gören Fenerbahçe, henüz gol averajı yapamadı. Gol yollarında büyük sıkıntı çeken sarı-lacivertliler, üstüste yaptığı son 3 lig maçında rakip filelere yalnızca 1'er gol atabildi. Ligin 3. haftasında Sivasspor'u 1-0 yenen sarı-lacivertli takım, 4. hafta da Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşılaşmasında ve bu akşam Çaykur Rizespor mücadelesinde 1-1'lik sonuçlarla sahadan ayrıldı. Bu sezon gol attığı maçlarda hep ilk yarılarda gol bulan Fenerbahçe,Çaykur Rizespor karşısında da ilk yarıda gol bulup, ikinci yarıyı suskun geçti.

900. GALİBİYET BEKLEYİŞİ

Sarı-lacivertlilerin, ligde yaptığı son 2 maçtır 900. galibiyet bekleyişi sürüyor. Çaykur Rizespor karşısında, 50. sezonu oynanan Birinci Futbol Ligi'nde 1601. maçına çıkan Fenerbahçe, 899 olan galibiyet sayısını 900'e çıkaramadı.Sarı-lacivertliler, ligin 4. haftasında da aynı galibiyet sayısına sahipken, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor deplasmanından beraberlikle dönerek 900. galibiyetine ulaşamamıştı. Ligde 442 beraberliği bulunan Fenerbahçe, 260 maçta da rakiplerine yenildi.

ZİCO: LİGDE SIKINTI VAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, ''Ligde puan yitirdiğimiz maçlarda, oyun içinde 30 dakikayı iyi oynarken, gerisini iyi oynayamıyoruz. Maç içinde istikrarımız olmadığı zaman, kötü olduğumuz dönemde rakip takım bunu değerlendirince sıkıntı yaşıyoruz. Lig maçlarında çok inişli çıkışlı olduğumuz için 7 puan yitirdik. Lig maçlarında konsantrasyon eksikliği olduğunu sanmıyorum" dedi.

17.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.BAHÇE'NİN KAYBI AĞIR

  Sağlam'ın hedefi Avrupa

  Sivas evinde 3'te 3 yaptı

  Maradona'nın hayatı film oldu

  Susiç'in Çaykur Rize sevgisi

  Türk halterciler bugün podyumda

  Dikkat et Zico!


 Son Dakika Haberleri