Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Fatih Camii yara sarıyor

“İlk selatin cami” olma özelliği taşıyan Fatih Camii, Marmara depreminde gördüğü hasarın ardından yaralarını sarıyor. Marmara depreminden kısa süre önce yenilenen caminin iç mekân süslemelerinde fazla bir hasar olmadı, ancak çatlayan sıvalar yeniden onarılacak ve tezyinat gözden geçirilecek. 2 milyon YTL’nin üzerinde maliyete sahip bu çalışmalar için ihaleye çıkıldı.



Bu ağacın altından neler geldi, neler geçti

Bursa’nın simgelerinden biri olan ve bu yıl 600 yaşına giren ‘’İnkaya Çınarı’’, Osmanlı döneminde dikilmiş ‘’En diri çınar’’ özelliğini taşıyor. Her biri ağaç gövdesi kalınlığındaki heybetli dallarıyla Bursa’yı adeta kucaklayan çınar, şehrin anıt ağaçları arasında en çok tanınanı olarak boy gösteriyor.



Türkiye’deki Ramazan atmosferinden çok etkilendim

14 Ekim’e kadar devam edecek olan “Binbir İstanbul Uluslararası Feshane Ramazan Etkinlikleri” kapsamında bir konser veren dünyaca ünlü san’atçı Sami Yusuf, Türkiye’deki Ramazan atmosferinden çok etkilendiğini söyledi.



Bağcılar’da Ramazan coşkusu

Türkiye’nin en büyük iftar çadırının kurulduğu Bağcılar’da Ramazan’ın ilk günü Bağcılar halkı iftar ve irfan çadırında buluştu.



Bizim Radyo -Deniz Feneri işbirliği

Deniz Feneri Derneği ve Bizim Radyo el birliğiyle ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor. Bizim Radyo Dinleyicileri, yakınlarındaki ihtiyaç sahiplerini Mavi Dünya ve Ramazanname programları aracılığıyla Deniz Feneri’yle buluşturuyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri