Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İtalyan basını: Beşiktaş ve F.Bahçe 2. tura çıkabilir

La Gazzetta: "Seri başı takımlar zorlanmadan gruptan çıkar. Beşiktaş ve F.Bahçe'nin bir üst tura yükselme şansları gruplarındaki 3 takımla eşit."

Ünlü İtalyan spor gazetesi La Gazzetta Dello Sport, resmi internet sitesinde Avrupa Şampiyonlar Ligi gruplarını değerlendirirken, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın üst tura çıkma şanslarının gruplarındaki 3'er takımla aynı olduğu yorumunu yaptı. İtalyan gazetesi, Beşiktaş'ın bulunduğu (A) grubunda, seri başı Liverpool'un zorlanmadan çıkacağını savunurken, grupta ikincilik için Porto, Marsilya ve Beşiktaş'ın şanslarının eşit olduğu değerlendirmesini yaptı. Ünlü spor gazetesi, bu 3 takım arasında Porto'yu ikincilik için favori gösterirken, Beşiktaş'ın yıldız futbolcuları Delgado ve Bobo'nun da kilit oyuncu olduğunu vurguladı.

La Gazzetta internet sitesinde, Fenerbahçe'nin yer aldığı (G) grubunda, seri başı Inter'in ardından ikinci olarak yükselmek için diğer 3 takım arasında büyük bir savaş yaşanacağını yazdı. Haberde, PSV Eindhoven, CSKA Moskova ve Fenerbahçe'nin aynı seviyede olduğu değerlendirmesinde bulunurken, PSV'nin eski gücünde olmadığı, bunun da gruptan çıkmasına bir risk oluşturduğu ifade edildi. Ünlü spor gazetesi, Kezman'ın, Fenerbahçe'nin yıldız, Alex'in de kilit oyuncusu olduğu yorumunu yaptı.

19.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.BAHÇE'NİN ZOR GECESİ

  İtalyan basını: Beşiktaş ve F.Bahçe 2. tura çıkabilir

  Zico'nun Avrupa karnesi kötü değil

  Beşiktaş tekrar istedi

  Mehmet Atalay'a fair-play nişanı

  G.Saray İsviçre yolcusu

  Boş vaatler..


 Son Dakika Haberleri